Vakantiewerk

In de zomermaanden kunnen we extra hulp goed gebruiken. Daarom kunnen scholieren en schoolverlaters of studenten verzorgende / verpleegkunde als vakantiewerker bij een van de locaties (het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Nieuw Rijsenburgh, Ebbe en Vloed, Geldershof en de Vliedberg) of in de thuiszorg aan de slag. Bij de Facilitaire Dienst, bijvoorbeeld in de keuken of bij de schoonmaakdienst van één van de locaties, kun je vanaf 15 jaar beginnen. In de zorg ben je vanaf 16 jaar van harte welkom. 

Als je bij ons als vakantiewerker begint, ontvang je tenminste het minimumjeugdloon. Maar dat is niet alles! Je doet ook veel nuttige ervaring op. En wie weet word je wel zó geboeid door het werken in de zorg, dat je een vaste functie wilt of een opleiding wilt volgen.

Elk jaar staan onze vakantiebanen op onze website. Heb je interesse om bij ons te komen werken in de zomerperiode? Stuur dan dit formulier op naar po&o@curamare.nl. Geef hierbij in ieder geval aan welke opleiding je doet of gedaan hebt, of je al ervaring hebt in de zorg en welke periode je beschikbaar bent. Geef ook duidelijk aan welke locatie je voorkeur heeft. Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanmelding. Denken we dat je geschikt bent, dan wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Daarna beslissen we wie voor vakantiewerk wordt aangenomen.Direct solliciteren

Via onderstaand formulier kunt u direct solliciteren als vakantiewerker. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en vergeet uw CV niet mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.