Adviseur zorgadministratie

36 uur | HBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer
Ken je de NZa wet- en regelgeving op je duimpje, is adviseren over productie registratie gesneden koek en een digibeet vertellen hoe een EPD gebruikt moet worden een leuke uitdaging?
HomeWerkenAdviseur zorgadministratie

Wat ga je doen?
Op de zorgadministratie, en in dit geval de afdeling patiëntenadministratie, van CuraMare ondersteunen wij de zorgverleners in Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis bij het juist en volledig registreren en declareren van geleverde zorg. Je bent het aanspreekpunt voor de (medisch) secretariaten, het opnamebureau en de patiëntenregistratie om een juiste, volledige en tijdige bronregistratie te realiseren. Je voert de DBC/DOT helpdesk, dat wil zeggen dat je een vraagbaak bent voor de werkvloer. Je zorgt voor terugkoppeling van uitval DBC/DOT en beidt ondersteuning. Ook breng je advies uit omtrent registratievraagstukken en implementatie van nieuwe ontwikkelingen vanuit de Nederlandse Zorgautoriteit en andere landelijke instanties. Ten slotte geef je training en instructie van nieuwe medewerkers/artsen omtrent registratie in het kader van DBC/DOT.

Jij 

  • hebt minimaal HBO werk- en/of denkniveau met eventueel aanvullende opleidingen en/of relevante werkervaring op dit specifieke werkgebied.
  • bezit analytisch vermogen.
  • hebt bij voorkeur kennis van DBC/DOT financiering en werkervaring hierin.
  • hebt bij voorkeur administratieve werkervaring en inzicht in administratieve zorg- en verpleegprocessen.
  • bezit een hoge mate van accuratesse.
  • hebt een flexibele opstelling zowel in werktijden als in taken.

Wij

  • bieden een afwisselende functie binnen een professionele omgeving.
  • bieden een salaris (FG 40 of 45 afhankelijk van ervaring en opleiding) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Jerry van Veen, hoofd Zorgadministratie, 0683921230.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 22 oktober 2019.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247 B Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten