Afdelingshoofd poliklinieken chirurgie/orthopedie

36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een natuurlijke leider, een inspirator voor je medewerkers en een echte aanpakker? Ga jij met ons deze uitdaging aan om de continuïteit van onze poliklinieken te waarborgen? Dan is dit de vacature voor jou. Voor ons ziekenhuis zoeken wij een afdelingshoofd voor de poliklinieken chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie.

HomeWerkenAfdelingshoofd poliklinieken chirurgie/orthopedie

Wat ga je doen?

Jij vervult een belangrijke rol in het ziekenhuis als leidinggevende van de poliklinieken. Deze poliklinieken kenmerken zich door een veelzijdigheid aan aandachtsgebieden van oncologie tot traumatologie, multidisciplinaire zorgverlening, innovaties op het gebied van kwaliteit en patiëntcommunicatie. Dit maakt een optimale samenwerking tussen leidinggevende, polimedewerkers waaronder doktersassistenten, gipsverbandmeesters en gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten noodzakelijk. Met jouw helicopterview richt je de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in, zodat de patiënt de best mogelijke zorg en service ontvangt en de zorgprocessen toekomstbestendig zijn en blijven. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de jaarplancyclus. Je coacht en inspireert jouw team, geeft hen verantwoordelijkheid en vertrouwen en je bent aanspreekpunt voor de medisch specialisten om in gezamenlijkheid zorg van een hoog niveau te leveren. Jij bent besluitvaardig, proactief en je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Met hart en hoofd weet jij de zorg continue te optimaliseren en zorg je voor draagvlak en ruimte om het beste uit het team te halen.

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring binnen het ziekenhuis, bij voorkeur op snijdende poliklinieken.
 • hebt een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management c.q. bedrijfskunde.
 • durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • schakelt snel tussen verschillende niveaus.
 • bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
 • initieert ontwikkelingen op personeelsgebied vanuit een organisatie brede visie.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

 • bieden je een werkplek waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, innovatief denken en waar jij je kunt ontwikkelen;
 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract;
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas;
 • bieden een salaris (FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Jacqueline Leentjes, manager Business Unit, via: 0187- 607360.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! Wij ontvangen deze graag vóór 3 maart 2021. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. De het eerste gesprek vindt plaats op maandag 8 maart, einde van de middag. Het eventuele tweede gesprek vindt plaats opwoensdag 10 maart, einde van de middag.

Waar kom je te werken?                

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.