Afdelingshoofd verpleegafdeling & poli Cardiologie

36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een natuurlijk leider, een inspirator voor je medewerkers en een echte aanpakker? Weet jij ondanks de hectiek van de dag alle ballen in de lucht te houden? En lijkt het je wat om in ons ziekenhuis aan de slag te gaan? Lees dan snel verder, wij maken graag kennis met je!

HomeWerkenAfdelingshoofd verpleegafdeling & poli Cardiologie

Wat ga je doen?

Jij begrijpt dat de zorg prioriteit nummer één is en dat de best mogelijke zorg alleen geleverd kan worden als het personeel tevreden is en zij hun werk goed kunnen doen. Als afdelingshoofd ondersteun je op die manier het zorgproces. Jij geeft zelfstandig leiding aan de polikliniek Cardiologie en verpleegafdeling 1. Verpleegafdeling 1stuur je samen aan met een collega afdelingshoofd.

Vanuit de polikliniek Cardiologie werk je nauw samen met de vakgroep. Met elkaar denken jullie na over en implementeren jullieideeën en projecten op het gebied van innovatie binnen de cardiologie. Ook zorgen jullie ervoor dat de cardiologische zorg toegankelijk blijft voor een ieder. Dit is een dynamische afdeling, met veel verschillende functies en een enthousiast team dat kwaliteit en innovatie hoog op de agenda hebben staan.

Verpleegafdeling 1 richt zich met name op de wat langere opnames van de specialismen interne geneeskunde, cardiologie en neurologie. Ook is er op deze afdeling een eigen stroke unit waar patiënten met een CVA worden opgenomen. Aan jou de uitdaging om de afdeling verder te innoveren op het gebied van klinische zorg. Je geeft operationeel leiding aan jouw medewerkers en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de processen, het voeren van fit-gesprekken en het reduceren van ziekteverzuim. Jij bent gestructureerd, innovatief, besluitvaardig en proactief. Je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Door de duo-afdeling in deze functie krijg je voldoende uitdaging en afwisseling op je pad. Kortom: een unieke leidinggevende baan en volop ruimte om verder te werken aan je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg en bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond.
 • hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management, c.q. bedrijfskunde.
 • bent stressbestendig, in de hectiek van de dag weet jij rust en overzicht te houden.
 • durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus.
 • bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

 • bieden een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur.
 • bieden je een werkplek waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, innovatief denken en waar jij je kunt ontwikkelen.
 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een salaris (FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bram Bolle, manager Business Unit, via: 0187 607200.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 8 maart.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.