Algemeen kinderarts 0,6 – 0,8 fte

27 tot 36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

In verband met vervanging en tijdelijke uitbreiding is de vakgroep Kindergeneeskunde op zoek naar een enthousiaste waarnemend allround kinderarts. Het betreft een periode van in principe 6 tot 12 maanden.

HomeAlle vacaturesAlgemeen kinderarts 0,6 – 0,8 fte

Wat ga je doen?
Als allround kinderarts ligt jouw focus op de patiëntenzorg op de polikliniek, in de kliniek en het verrichten van diensten. De verhoudingen binnen de vakgroep en het ziekenhuis zijn goed en de lijnen zijn kort. De kinderafdeling is een dynamische afdeling met 20 plaatsingsmogelijkheden voor kinderen en moeders van pasgeborenen. Gezinsgerichte zorg staat hoog in het vaandel.

De vakgroep Kindergeneeskunde bestaat uit 8 gedreven kinderartsen die de kindergeneeskunde in de volle breedte van het vak bedrijven. De vakgroep Kindergeneeskunde is werkzaam binnen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De poliklinieken bevinden zich op 4 locaties, namelijk Dirksland, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. Bij CuraMare kan jong en oud dag en nacht rekenen op persoonlijke en passende zorg. Thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- en woonzorglocaties. CuraMare is een grote zorgaanbieder voor Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland en werkt nauw samen met zorgverleners in de regio.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een contract van 0,6 tot 0,8 fte voor de duur van in principe 6 tot 12 maanden, je treedt in dienst bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer collegiaal en hecht team.
 • Een prettige en veilige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent een gedreven en ambitieuze kinderarts.
 • Je bent een enthousiaste en bij de patiënt betrokken professional.
 • Je bent kinderarts en wilt het vak in de volle breedte uitoefenen, je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en coachende vaardigheden, jij weet kinderen en ouders/verzorgers te informeren én te motiveren.
 • Je bent bereid om mee te draaien in het diensten rooster.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Solliciteer nu als kinderarts!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Carlien Risseeuw, kinderarts, via 06-45788320. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.