Anesthesioloog

36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

In verband met vertrek van enkele collegas is de vakgroep Anesthesiologie op zoek naar een enthousiast allround anesthesioloog.

HomeAlle vacaturesAnesthesioloog

Wat ga je doen?
De vakgroep Anesthesiologie bestaat uit zeven specialisten en een physician assistant, waar ruimte is voor uitbreiding in aantal. We werken in twee organisaties met elk hun eigen kenmerkende patiëntenpopulatie en complexiteit van zorg. Naast anesthesiologische activiteiten participeert de vakgroep op beide locaties in ziekenhuis brede commissies en onderwijsactiviteiten.

Waar kom je te werken?
De vakgroep Anesthesiologie maakt deel uit van het MSB Zuid-Hollandse Eilanden en is werkzaam in zowel het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse als Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: de zorg dichtbij als het kan, de zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt het Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een contract van 0,6 tot 0,8 fte voor de duur van 1 jaar, met vervolgens de mogelijkheid tot een vaste aanstelling of met uitzicht op een matenplek in het MSB;
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer collegiaal team.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent een gedreven en ambitieuze anesthesioloog.
  • Je bent een enthousiaste en bij de patiënt betrokken professional.
  • Je bent te enthousiasmeren voor innovaties, commissiewerk en geven van onderwijs.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Solliciteer nu als anesthesioloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als anesthesioloog. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 16 oktober.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Caroline Dekker, voorzitter vakgroep Anesthesiologie, via 06-14584293 of Jarno van de Breevaart Bravenboer, lid MSB bestuur, via 06-41371472.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.