ANIOS SEH

36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts-assistent voor de Spoedeisende Hulp van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en de Spoed Post van het Spijkenisse Medisch Centrum. We zoeken zowel starters als ervaren artsen. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Jij gaat samen met het team de eerste opvang van patiënten verzorgen en gaat werken onder supervisie van een medisch specialist. Als ANIOS ga jij je bezighouden met acute opvang, behandeling, stabilisatie en diagnostiek. Zowel in het ziekenhuis als op de huisartsenpost. Kortom, een goede leerschool en genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Dagelijkse werkzaamheden:

 • Patiënten beoordelen en overleggen met de superviserend medisch specialist.
 • Verrichten van kleine medisch-technische verrichtingen.
 • Elektronisch invoeren en voorschrijven van medicatie- en medicatieopdrachten in EVS.
 • Deelnemen in het Spoed Interventie Team (SIT) en het reanimatieteam.
 • Informeren en begeleiden van patiënt en familie.

De Spoedeisende Hulp van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Je maakt onderdeel uit van een team van 20 basisartsen. Je verleent spoedzorg aan patiënten van diverse specialismen. Naast je werk op de Spoedeisende Hulp, verleen je ook acute medische hulpverlening op verpleegafdelingen en IC. Tijdens nachtdiensten beoordeel je patiënten die via de huisartsenpost binnenkomen. Ook ben je aanspreekpunten voor verpleegkundigen van de afdeling.

De Spoedpost van het Spijkenisse Medisch Centrum
Op de Spoedpost wordt laag complexe spoedzorg verleend aan patiënten voor een breed aantal specialismen. Naast je werk op de Spoedpost vinden er ook werkzaamheden plaats op de afdeling short stay/dagbehandeling. Op deze afdeling loop je mee met de artsenvisite en ben je verantwoordelijk voor logistiek rond de geplande opnames en ontslag. Ook ben je aanspreekpunt voor de verpleegkundigen van de afdeling.

Jij

 • hebt het diploma basisarts en je bent BIG geregistreerd.
 • speelt flexibel in op wisselende werkzaamheden en je kunt goed omgaan met stress en acute situaties.
 • werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • bent daadkrachtig en pro-actief.
 • werkt graag in een open en collegiaal team.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

 • bieden je een contract voor de duur van 18 maanden.
 • biedeneen fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega's.
 • bieden een salaris (FG 65) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden,onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • bieden scholing aan in de vorm van de ATLS, FCCS, ALS cursus tijdens de eerste maanden van het contract.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marieke van Splunter, afdelingshoofd Acute Zorg, via: 0187-607439, of Mieke Phaff, senior ziekenhuisarts, via: 0187-607449.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 31 december.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: zorg dichtbij als het kan, zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.