Basisarts Ouderengeneeskunde (opleiding tot specialist ouderengeneeskunde behoort tot de mogelijkheden)

tot 36 uur uur | WO | CuraMare Behandeling

Solliciteer

Ben jij (bijna) basisarts en op zoek naar een uitdagend werkveld en een warm leerklimaat? Wil jij uitgebreid ervaring op doen óf je specialiseren in de ouderenzorg? Wij zijn opzoek naar een enthousiaste basisarts ouderengeneeskunde. Pak deze kans om je te ontwikkelen als arts en solliciteer!

HomeAlle vacaturesBasisarts Ouderengeneeskunde (opleiding tot specialist ouderengeneeskunde behoort tot de mogelijkheden)

Wat ga je doen?
Als basisarts ben je verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling van de patiënten op jouw afdelingen. Je houdt je bezig met onderzoek, diagnostiek en behandeladvies en hebt een sturende rol in het multidisciplinaire zorgproces. Dit alles doe je in samenwerking met en onder supervisie van de specialisten ouderengeneeskunde. Je neemt tevens deel aan de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Het medisch team van CuraMare Behandeling bestaat uit drie specialisten ouderengeneeskunde, twee internisten ouderengeneeskunde, een ANIOS, een AIOS-ouderengeneeskunde, twee verpleegkundig specialisten, een verpleegkundig specialist in opleiding, twee praktijkverpleegkundigen en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Het medisch team biedt medische zorg aan +/- 300 cliënten met een WLZ-indicatie, zowel somatisch als psychogeriatrisch, verspreidt over 5 woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. De woonzorglocaties zijn in de afgelopen 8 jaar nieuwgebouwd en uitgerust met de modernste domotica. Ook wordt medische zorg geboden aan cliënten die tijdelijk verblijven voor revalidatie of herstel (GRZ/ELV) en beschikken we over een observatieafdeling en leveren wij eerstelijns medische zorg. Curamare als organisatie bestaat, naast de verpleeghuizen, ook uit het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. Hierdoor is er een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen.

Opleiding
Curamare is een opleidingshuis voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Je kunt bij ons terecht voor het praktische gedeelte van de opleidingsperiodes somatiek en psychogeriatrie en in de toekomst waarschijnlijk ook van de geriatrische revalidatiezorg en voor de stage eerstelijns zorg. Het theoretische gedeelte van de opleiding volg je bij SOOL, het opleidingsinstituut van de Universiteit Leiden. Meer informatie over de inhoud van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en de sollicitatieprocedure voor de opleiding vind je op de website van SOOL.

Wij hebben een opleidingsplek beschikbaar per 1 september 2022. Naast de sollicitatie bij ons moet je hiervoor solliciteren bij het opleidingsinstituut. Dit kan van tot 1 mei 2022.
Wij bieden niet alleen de opleidingsplek voor een AIOS-ouderengeneeskunde, maar hebben ook een opleidingsplek voor een verpleegkundig specialist en we bieden de chronische zorg stage voor huisartsen in opleiding.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.942,98 en maximaal €5.939,16 bruto (FG 65 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, voltijd én deeltijd mogelijk. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan is een vast contract mogelijk!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Indien je je verder wilt specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde bieden wij de mogelijk om, bij gebleken geschiktheid, het praktische gedeelte van de opleiding bij ons te doorlopen. Wij hebben een opleidingsplek beschikbaar per 1 september 2022.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent (bijna afgestudeerd) basisarts en bij aanvang van het dienstverband BIG-geregistreerd.
 • Je bent geïnteresseerd in de ouderen in onze maatschappij en ouderengeneeskunde in het bijzonder.
 • Je werkt graag binnen een team.
 • Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid.
 • Je bent leergierig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Bestenwaerd in Dirksland, het Spectrum in Stellendam en De Vliedberg in Ouddorp. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als basisarts-ouderengeneeskunde!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als basisarts bij CuraMare. We kijken uit naar je reactie!

Wil je eerst een keer meelopen om te kijken of wij bij elkaar passen? Dat kan!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met Irene Knijn, specialist ouderengeneeskunde/opleider, of met Laurens Dijkgraaf, AIOS Ouderengeneeskunde, via: 0187-488221. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Behandeling
Sperwer 273
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 83 00

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Behandeling

Bij goede zorg hoort ook, of juist, paramedische zorg en begeleiding. Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. Dit kan zich richten op fit worden, fit zijn en blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.