Basisarts

24-36 uur | WO | CuraMare Behandeling

Solliciteer
Ben jij een enthousiaste en gedreven basisarts en wil je ervaring op doen in de ouderengeneeskunde en volop werken aan je ontwikkeling? Wij gaan graag met je in gesprek.
HomeWerkenBasisarts

Wat ga je doen?

Als basisarts kom je te werken in de verzorg- en verpleegtehuizen. Jij vindt het een echte uitdaging om ons zorgaanbod uit te breiden en te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het welbevinden van de cliënten en je zorgt dat de juiste medische zorg wordt verleend.  Verder zorg je ervoor dat er zorgpaden worden opgezet, je begeleidt patiënten en schrijft medicatie voor. Daarnaast ben je druk bezig met diagnostiek en behandeling van de cliënten op onze verschillende locaties. Je weet welke nieuwe cliënten er komen, daarbij onderhoud je nauw contact met doorverwijzers en de verzorging van de afdeling. Dit alles doe je niet alleen, maar samen met de specialisten ouderen geneeskunde. Samen met hen maak jij jezelf hard om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Je maakt deel uit van het medisch team van CuraMare Behandeling, bestaande uit acht personen, drie specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen, één verpleegkundig specialist, twee praktijkverpleegkundigen en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Kortom: een uitdagende functie waar jij het verschil maakt, een hoop cliënten gaan dit merken!

Jij 

  • hebt de opleiding Geneeskunde afgerond.
  • hebt hart voor het werk in de ouderenzorg.
  • hebt visie op ouderenzorg en ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde.
  • vindt het een uitdaging om het beste uit jezelf te halen en de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.
  • bent innovatief, flexibel en pragmatisch.

Wij

  • overleggen over het aantal uur.
  • geven je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
  • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Marjolein van der Tang, teammanager behandeling, via: 06-57110233, of Wijnand den Hertog, divisiemanager, via: 06-83966505.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. De locaties van CuraMare zijn vanaf Rotterdam goed bereikbaar. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Behandeling
Sperwer 273
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 83 00

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Behandeling

Bij goede zorg hoort ook, of juist, paramedische zorg en begeleiding. Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. Dit kan zich richten op fit worden, fit zijn en blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.