Cardioloog

36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor de vakgroep cardiologie per direct op zoek naar een allround cardioloog voor een periode van 3 maanden, in verband met tijdelijk extra formatie voor inhaalzorg als gevolg van de COVID-19 pandemie.

Wat ga je doen?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis levert excellente medisch specialistische basiszorg in de regio Zuid-Holland Zuid. De afdeling Cardiologie bestaat uit een polikliniek op locaties Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle met functieafdeling, eerste harthulp, goed geoutilleerde CCU en verpleegafdeling. Invasief, non-invasief beeldvormend onderzoek, pacemakerimplantaties en controles zijn in eigen handen. De vakgroep bestaat uit 6 cardiologen en 2 verpleegkundig specialisten. Wij zoeken een allround collega die op korte termijn beschikbaar is om ons team te komen versterken in de poliklinische en klinische werkzaamheden gedurende een periode van 3 maanden. Participatie in de diensten in overleg.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige en veilige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt interesse in de cardiologie in zijn volle breedte.
 • Je hebt ambitie ten aanzien van ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
Je komt in dienst van MSB Zuid-Hollandse Eilanden en bent werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Solliciteer nu als cardioloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als cardioloog bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen uw motivatie met c.v. graag vóór 29 augustus. De sollicitatie kan gericht worden aan dr. HHS Oei, voorzitter vakgroep cardiologie.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar dr. HHS Oei of drs. CM Kievit. Beiden zijn bereikbaar via 0187-60 73 00. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.