Coördinator vrijwilligers Nieuw rijsenburgh

24 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

Blink jij uit in organiseren en contact leggen met anderen? Ben jij het centrale punt waar vrijwilligers terecht kunnen met vragen? Dan is dit jouw kans als Vrijwilligerscoördinator op onze locatie Nieuw Rijsenburgh! Wij zoeken een mensen-mens die weet hoe je vrijwilligers kunt enthousiasmeren, werven en binden en die in staat is om netwerken te bouwen en te onderhouden. Al een beetje enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

HomeAlle vacaturesCoördinator vrijwilligers Nieuw rijsenburgh

Wat ga je doen?
Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor ons. De vrijwilligers bieden onze bewoners extra aandacht en ondersteuning. Als coördinator vrijwilligers ben je een spin in het web tussen de vrijwilligers, de bewoners en collega-medewerkers. Vrijwilligers ondersteunen bijvoorbeeld bij recreatieve activiteiten, sport & beweging, vervoer, voeding, tuin & onderhoud en noem het maar op. Je werkt daarom intensief samen met collega’s van team welzijn, zorg, dagbehandeling en hospitality die vaak het eerste aanspreekpunt zijn voor vrijwilligers. Met jouw creatieve ideeën weet je nieuwe vrijwilligers te werven en te binden. Je weet iedere vrijwilliger in zijn of haar kracht te zetten. Omdat we altijd nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken is het van groot belang dat jij makkelijk nieuwe contacten kan maken en over een groot netwerk beschikt. Met collega coördinatoren van CuraMare is er ruimte om te sparren en vindt vakinhoudelijk overleg plaats.

Nieuw Rijsenburgh is onze grootste locatie met ruim 240 vrijwilligers. Dit vergt van de coördinator vrijwilligers dat je alert bent op de kwaliteit en tevredenheid van alle betrokkenen, deze monitort en meedenkt over de inzet van vrijwilligers en een duidelijke visie uitdraagt. Het vrijwilligersdomein is continu in beweging. Met het team ontwikkelen we nieuwe functies/vormen van dienstverlening die passen bij de huidige type vrijwilligers en de wijze waarop de sector zich ontwikkelt. Wij zijn dus niet bang voor een gezonde dosis veranderingen en nieuwe inzichten. Jouw hulp kunnen wij hierin goed gebruiken!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.422,65 en maximaal €3.159,64 bruto (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  •  Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bezit een relevante opleiding met MBO-4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met coördinerende werkzaamheden zoals plannen en organiseren.
 • Je beschikt over een duidelijke visie op vrijwilligerswerk en hebt bij voorkeur ervaring met het aansturen van vrijwilligers.
 • Je denkt pro actief mee over de inzet van vrijwilligers in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!
 • Je hebt eventueel ervaring in de gezondheidszorg en kennis van maatschappelijk ontwikkelingen.
 • Je bent een verbinder en sociaal sterk onderlegd.
 • Je hebt kennis van computers (Office) en het werken met databases en sociale media.
 • Je kunt je goed schriftelijk uitdrukken voor bijvoorbeeld het schrijven van nieuwsbrieven.
 • Je werkt zelfstandig en je weet anderen te stimuleren.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als coördinator vrijwilligers!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als coördinator vrijwilligers bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 10 oktober. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 en 27 oktober.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teamleider vrijwilligers, Christina Verkerke, via: 06-22566504. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 82 00

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.