Oncologieverpleegkundige

24 -32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Voor onze polikliniek en dagbehandeling gespecialiseerd in oncologie, hematologie en palliatieve zorg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste oncologieverpleegkundige die ons team komt versterken. Wil je deel uitmaken van ons hechte team waar professionaliteit hand in hand gaat met humor en een goede sfeer? Kom dan snel kennis maken!

HomeAlle vacaturesOncologieverpleegkundige

Wat ga je doen?
Als coördinerend oncologieverpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt vanaf de diagnose, tijdens de behandeling, en in de periode van follow-up. Jij begeleidt en adviseert oncologiepatiënten die zowel curatief als palliatief behandeld worden. Je bent zowel betrokken bij het aandachtsgebied oncologie als hematologie. Dagelijks heb jij zelfstandig spreekuren op onze polikliniek. Je verzorgt de eerste opvang, voorlichtingsgesprekken en het telefonisch spreekuur. Daarnaast voer je zelfstandig chemocontroles uit zowel fysiek als telefonisch en brengt eventuele bijwerkingen van de patiënt in kaart en anticipeert hierop. Naast het werk op de polikliniek zorg je voor alle voorkomende werkzaamheden op onze oncologische dagbehandeling, waaronder het toedienen van cytostatica.

Jouw expertise als oncologieverpleegkundige wordt in consult gevraagd vanuit andere betrokken specialismen en disciplines. Je hebt een coördinerende rol voor het totale zorgproces rond een patiënt(engroep), in het team en de tussen de verschillende disciplines in de gehele keten. Daarnaast werk je actief mee aan het bevorderen en verbeteren van de patiëntveiligheid in de verleende zorg en je werkt samen met diverse betrokken disciplines. Samen streven wij continue naar verbetering! Als laatste neem je actief deel aan diverse oncologische besprekingen en aan verschillende interne projecten. Kortom, wij kunnen jouw talenten goed gebruiken!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding tot HBO-verpleegkundige met een aanvullende opleiding oncologische zorg.
  • Je hebt recente ervaring binnen een afdeling oncologie en/of hematologie. Ervaring met chemotherapie is een pré.
  • Je bent sterk in competenties als samenwerkingsgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid en nauwkeurigheid. Daarnaast is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.
  • Je kunt goed tegen een portie stress en wij kunnen elkaar blindelings vertrouwen.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent bereid altijd te blijven leren en te reflecteren op je eigen handelen. Wij ondersteunen jou waar mogelijk met je persoonlijke ontwikkeling!
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als coördinerend oncologieverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als coördinerend oncologieverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar ons afdelingshoofd, Rianne de Boed, via: 06-57140990. Zij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: