Coronacoaches

32 uur | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij iemand die helder communiceert, sociaalvaardig is en sterk in je schoenen staat? Wil je daarnaast iets bijdragen in deze bijzondere tijd? Dan is dit de vacature voor jou! Voor ons ziekenhuis, de buitenpoliklinieken en de woonzorglocaties zoeken wij enthousiaste corona coaches!

HomeWerkenCoronacoaches

Wat ga je doen?

Als corona coach ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en patiënten. Het is jouw taak om hen te screenen en te controleren op een aantal vragen in het kader van COVID-19, om er op die manier achter te komen of iemand het virus met zich meedraagt. Je ziet toe op de richtlijnen die wij volgens het RIVM moeten hanteren en de naleving van de 1,5 meter regel binnen onze organisatie. Je wijst bezoekers, patiënten en personeel op de geldende regels, zodat wij met elkaar een veilige omgeving creëren. Je hebt een signalerende taak ten aanzien van de knelpunten met betrekking tot de corona regels die je tegenkomt. Verder ben jij een stevige persoonlijkheid, jij durft op een tactvolle wijze mensen aan te spreken en hen te wijzen op de afspraken. Je dag is nooit hetzelfde, want je gaat de verschillende locaties af. Met je collegas maak je de verbinding en zorgen jullie voor input op beleid- en regelgeving.

Jij

  • hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je bent tactvol.
  • hebt een stevige persoonlijkheid en laat je niet snel uit het veld slaan.
  • bent alert en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • ziet toe op naleving van de regels.
  • bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij

  • bieden een tijdelijk contract voor 3 tot 6 maanden, omdat de noodzaak van de functie afhankelijk is van de ontwikkeling van corona.
  • bieden een salaris (FG 25) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Ron Dekkers, coronamanager, via: 06-22654996.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 19 april. Bij voldoende reacties kan ervoor gekozen worden om de vacature eerder te sluiten.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.