Dagbestedingscoach

24 uur | MBO | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Solliciteer

Wil jij onze cliënten helpen bij een zinvolle dagbesteding, met als uitgangspunt het verbeteren van de kwaliteit van leven en behouden van de regie door de cliënt? Dan hebben wij een interessante baan voor jou, voor onze woonzorglocatie Ebbe & Vloed.

HomeAlle vacaturesDagbestedingscoach

Wat ga je doen?

Als dagbestedingscoach ondersteun je de cliënt bij de invulling van een zinvolle dag. Je gaat werken met bewoners van een afdeling van onze woonzorglocatie Ebbe & Vloed. Je inventariseert de wensen en behoeften van de cliënten op het gebied van welzijn en je houdt daarbij rekening met de fysieke en mentale mogelijkheden van de cliënt. Je vindt het leuk om te coachen en te adviseren. Deze rol pak je op naar de (zorg)medewerkers zodat dagelijkse bezigheden van elke dag optimaal worden aangepast naar de mogelijkheden van cliënt met als doel cliënten te prikkelen, te activeren of te ontspannen zodat de cliënt de regie over eigen leven heeft en deze kan blijven behouden. Denk hierbij aan activiteiten zoals bloemschikken of een spelletje spelen. Maar ook de dagelijkse dingen zoals samen het eten bereiden, de was opvouwen, iemand op een prettige manier wekken. Aan het einde van het programma rapporteer en draag je relevante informatie aan collegas over. Hoewel de dagbestedingscoach op de eerste plaats anderen ondersteunt en coacht, voer je ook zelf enkele activiteiten uit.

Jij

  • bezit een MBO-4 diploma op het gebied van activiteitenbegeleiding, zoals SPH/Dagbesteding aangevuld met de verplichte cursus dagbestedingscoach.
  • hebt voldoende ervaring met het organiseren en uitvoeren van activiteiten voor individuele cliënten of een groep cliënten.
  • bent creatief, initiatiefrijk en je hebt voldoende geduld.
  • hebt affiniteit met cliënten met psychogeriatrische problematiek.
  • beschikt over kennis van ziektebeelden en van de mogelijkheden/beperkingen en benaderwijzen van cliënten.
  • bent bereid om locatie breed te werken.

Wij

  • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Anneke Koert, teammanager, via:06-12863629.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 13 december.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

't Getij 3
3255 TG Oude Tonge
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed
't Getij 3
3255TG Oude Tonge

Plan uw bezoek
0187 64 18 44

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Ebbe en Vloed is een eigentijdse woonzorglocatie in Oude-Tonge. Er zijn 58 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, waarvan er 13 particulier huurappartementen zijn. Daarnaast zijn er 7 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen en 11 kamers voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.