Diabetes verpleegkundige

16 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste gediplomeerde diabetesverpleegkundige en opzoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Werk je goed in teamverband maar kun je ook zelfstandig aan het werk en vind je het niet erg om op verschillende locaties werkzaam te zijn? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijnopzoek naar een diabetesverpleegkundige voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

HomeAlle vacaturesDiabetes verpleegkundige

Wat ga je doen?

Als diabetesverpleegkundige voer je patiëntenzorg uit, zowel in de 1e als de 2e lijn, en informeer en begeleid je diabetespatiënten en hun relaties. Je verleent individuele en collectieve zorg aan een specifieke doelgroep (inclusief pomptherapie) met diabetesmellitustype 1, diabetesmellitustype 2, zwangerschapsdiabetes of een diabetische voet. Voor chronische patiënten ben je ook een coach en probeer je te motiveren zodat het ingezette behandelplan/zorgbeleid de best mogelijke resultaten brengt. Je houdt zelfstandig spreekuren op de poliklinieken in Dirksland, Brielle en Hellevoetsluis en bij huisartsen in de regio. Je hebt nauw contact met de internisten en de collegas binnen het team en neemt deel aan projecten en multidisciplinair overleg. Daarnaast geef je klinische lessen c.q. voorlichting en verricht je organisatorische en administratieve werkzaamheden. Regelmatig worden er scholingen gevolgd om de laatste ontwikkelingen op het gebied van diabetes zorg up-to-date te zijn. Je komt terecht in een leuk team van zorg professionals, bestaande uit 7 diabetesverpleegkundigen.

Jij

  • hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en een post HBO diabetesverpleegkunde voorschrijfbevoegd.
  • bent betrokken bij je patiënten en beschikt over sociale communicatievaardigheden en inlevingsvermogen.
  • bent een zelfstandige spin in het web en hebt een flexibele mentaliteit
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • bieden een contract voor de duur van een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een fijne werksfeer in een gezellig team en behulpzame collegas.
  • bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met DésiréeLuijten, afdelingshoofd, via:06-20978119.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 20 december.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.