Diabetesverpleegkundige

24 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste gediplomeerde diabetesverpleegkundige en opzoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Werk je goed in teamverband maar kun je ook zelfstandig aan het werk en vind je het niet erg om op verschillende locaties werkzaam te zijn? Dan hopen wij dat jij, ter vervanging van zwangerschapsverlof ons team wilt komen versterken!

HomeAlle vacaturesDiabetesverpleegkundige

Wat ga je doen?
Als diabetesverpleegkundige voer je patiëntenzorg uit, zowel in de 1e als de 2e lijn. Dagelijks informeer en begeleid je diabetespatiënten en hun relaties. Je verleent individuele en collectieve zorg aan een specifieke doelgroep (inclusief pomptherapie) met diabetesmellitustype 1 en 2, zwangerschapsdiabetes of een diabetische voet. Voor chronische patiënten ben je ook een coach en probeer je te motiveren zodat het ingezette behandelplan/zorgbeleid de best mogelijke resultaten brengt. Je houdt zelfstandig spreekuren op de poliklinieken in Dirksland, Brielle en Hellevoetsluis en bij huisartsen in de regio. Jouw werk is dus super afwisselend! Natuurlijk volg jij met veel interesse nieuwe ontwikkelingen op de voet om helemaal up-to-date te blijven.

Het diabetes team is een hecht team dat veel voor elkaar over heeft. Er wordt zeer zelfstandig gewerkt maar natuurlijk is er ruimte om te schakelen met collega's en de internisten waardoor je samen verantwoordelijk bent voor de zorg van zowel de poliklinische als de klinische patiënten. Kortom, een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Ben jij al enthousiast geworden?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een tijdelijk contract voor de duur van een half jaar, tot 1 januari 2024.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en een post HBO diabetesverpleegkunde voorschrijfbevoegd.
 • Je bent betrokken bij je patiënten en beschikt over sociale communicatievaardigheden en inlevingsvermogen.
 • Je bent een zelfstandige spin in het web en hebt een flexibele mentaliteit.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als diabetesverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als diabetesverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 13 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar ons afdelingshoofd, Désirée Luijten, via: 06-20978119. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.