Doktersassistente poli dermatologie

16 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer
Ben jij dé doktersassistente die wij zoeken met affiniteit voor dermatologie? Ben je daarnaast een kei in plannen en organiseren zodat de spreekuren soepel verlopen? Lees dan snel verder en mogelijk word jij onze nieuwe aanwinst!
HomeWerkenDoktersassistente poli dermatologie

Wat ga je doen?

De polikliniek Dermatologie richt zich op diagnostiek en behandelingen van aandoeningen aan de huid. De dermatoloog kan dit niet alleen, dit wordt in nauwe samenwerking gedaan met de doktersassistente. Als doktersassistente ondersteun en assisteer je de dermatoloog tijdens de spreekuren en poliklinische ingrepen. Jij krijgt de uitdagende taak om ervoor te zorgen dat de planning en organisatie soepel verloopt. Dagelijks zijn er bepaalde werkzaamheden die moeten worden afgehandeld. Het ene moment houd je je bezig met het verwerken van de medische correspondentie en het andere moment verricht je administratieve taken aan de ontvangstbalie. Uiteraard doe je dit niet alleen, dit doe je samen met het kleine en gezellig team waarin je komt te werken. We geven je de vrijheid om met een open blik naar (werk) processen te kijken, een tip om dit te optimaliseren is altijd welkom!

Jij 

  • hebt een diploma doktersassistente en bij voorkeur recente werkervaring.
  • vindt het leuk om in een team te werken.
  • hebt ervaring met geautomatiseerde systemen.
  • weet je hoofd koel te houden in stressvolle situaties.
  • werkt accuraat en nauwkeurig.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur. 

Wij

  • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Het betreft 16 uur gemiddeld per week, het aantal uur dat je werkt kan per week verschillen.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Wilhelma Veenstra, afdelingshoofd, 0187-607401 of met Pieternel Verspoor, doktersassistente, 0187-607215.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 21 april.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met  een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.