Doktersassistente poli longgeneeskunde

20 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer
Ben jij dé doktersassistente die wij zoeken en ben je daarnaast een kei in plannen en organiseren zodat de spreekuren soepel verlopen? Lees dan snel verder!
HomeWerkenDoktersassistente poli longgeneeskunde

Wat ga je doen?

Samen met collega’s draag je zorg voor de patiëntenzorg op de polikliniek. Dagelijks houd je je bezig met diverse taken. Zoals het voorbereiden en ondersteunen van het spreekuur van de specialist, het maken van vervolgafspraken voor patiënten en het informeren van patiënten over de onderzoeken en afspraken. Verder assisteer je bij het uitvoeren van (eventuele) onderzoeken en verrichtingen op de polikliniek en ben je aanspreekpunt voor patiënten als zij vragen hebben. Andere bijkomende taken zijn het verwerken van post, uitslagen en andere licht administratieve taken.

 

Jij

  • bent in het bezit van een diploma doktersassistente
  • bent sociaal vaardig en werkt graag in een team.
  • bent betrokken bij de patiënten en hebt een professionele en flexibele werkhouding.
  • werkt nauwkeurig en je bent stressbestendig.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • geven in eerste instantie een contract voor een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Saskia de Jong, afdelingshoofd, 06-45012485.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 25 augustus 2019.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met  een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.