Doktersassistente Polikliniek Longgeneeskunde

24 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Gedreven, accuraat en vriendelijk. Dat is hét recept voor onze ideale doktersassistente. Ben jij daarnaast een kei in plannen en organiseren zodat de spreekuren op rolletjes verlopen? Dan ligt er een hele leuke baan op jou te wachten in ons ziekenhuis! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega op de polikliniek longgeneeskunde.

HomeAlle vacaturesDoktersassistente Polikliniek Longgeneeskunde

Wat ga je doen?
Samen met hele leuke collega’s draag jij zorg voor de patiëntenzorg op de polikliniek Longgeneeskunde. Daar liggen uitdagende werkzaamheden voor je klaar, denk bijvoorbeeld aan: het voorbereiden van het spreekuur van de specialist, maken van vervolgafspraken voor patiënten, het informeren van patiënten over de onderzoeken en uitslagen, verwerken van post en andere kleine administratieve taken. Maar wij laten zo’n talent als jij natuurlijk niet alleen maar achter een bureau zitten! Je komt ook zeker toe aan het uitvoeren van medische handelingen en het ondersteunen van de arts bij ingrepen tijdens het spreekuur. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor patiënten die vragen hebben. Jij bent iemand die houdt van afwisseling en hectiek en je laat je niet snel van de wijs brengen door drukte op de afdeling.

Je komt te werken in een klein, hecht en bevlogen team waarbij de zorg voor de patiënt centraal staat. Je werkt nauw samen met de longartsen, verpleegkundig specialist, longverpleegkundige en longfunctie analisten. Ook heb jij een oplettend oog voor ontwikkelingen die kunnen helpen de werkzaamheden te verbeteren zodat wij nog beter voor onze patiënten klaar te kunnen staan. Kortom een uitdagende functie waarbij je veel facetten van het vak van doktersassistente kunt uitoefenen. Ben jij dé energieke en gedreven doktersassistente die de patiënt centraal zet?

Denk jij na het lezen van deze vacature: dit wil ik! Maar beschik jij niet over het gewenste diploma? No problem! Als jij interesse hebt om de opleiding tot doktersassistent gaan volgen, schroom dan niet maar solliciteer!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.134,- en maximaal €3.160,- bruto (FG 40 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma doktersassistente.
 • Je kunt makkelijk en snel switchen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je haalt energie uit je vak en vindt het leuk om verder te kijken dan wat de dagelijkse taken ingeven.
 • Je bent sociaal vaardig en werkt graag in teamverband.
 • Je bent gastvrij en betrokken bij onze patiënten.
 • Je hebt een professionele en flexibele werkhouding.
 • Je werkt nauwkeurig en je kunt goed omgaan met een portie stress.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als doktersassistente!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu doktersassistente als bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 11 juli.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar ons afdelingshoofd poliklinieken, Désirée Luijten, via: 0620978119. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.