Doktersassistente/administratief medewerker Radiologie

28 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer
Ben jij die doktersassistente waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat en heb je altijd al jouw steentje willen bijdragen aan de afdeling Radiologie? Dan zoeken wij jou!
HomeWerkenDoktersassistente/administratief medewerker Radiologie

Wat ga je doen?

Als doktersassistente/administratief medewerker ben je een belangrijke schakel in het zorgproces. Iedere werkdag is anders! Zo ben je het ene moment verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de spreekuren en de vragen die daarbij aanbod komen. Het andere moment assisteer je de arts tijdens het Echo spreekuur. Ook geven wij je de vrijheid om zelfstandig handelingen uit te voeren, uiteraard wel volgens protocol. Verder zorg je ervoor dat alle voorkomende administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk aan het verwerken van medische correspondentie, het maken van afspraken en contact met de patiënt. Hoe de rollen worden verdeeld is aan jou en het team, net wat jullie prettig vinden werken. 

Jij

  • bent in het bezit van een diploma doktersassistente niveau 4.
  • bent sociaal vaardig en je vindt het leuk om in een team te werken.
  • bent behulpzaam en betrokken bij de patiënt.
  • hebt een professionele en flexibele werkhouding.
  • hebt ruime ervaring in het gebruik van de PC.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract. 16 uur van deze vacature zijn tijdelijk in verband met het vervangen van ziekte.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Elsbeth Meijer, teamleider Radiologie, e.meijer@vanweelbethesda.nl.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 22 april 2019.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met  een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.