Echocardiografist

16-36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Heb jij figuurlijk én letterlijk een hart voor de zaak? En wil jij je met heel je hart inzetten voor het specialisme cardiologie? Ben je enthousiast en pompt de gedrevenheid door jouw bloed? Dan is dit dé functie voor jou, wij zoeken een echocardiografist ter ondersteuning van ons team.

HomeAlle vacaturesEchocardiografist

Wat ga je doen?
Als echocardiografist ben jij dagelijks druk met het voorbereiden én het verrichten van verschillende echocardiografische onderzoeken. Jij bent niet bang om de verantwoording te nemen omtrent beeldvorming en het schrijven van verslaglegging van de echocardiografie. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur en materialen naar behoren functioneert en dit controleer je frequent. Maar dont be scared, je staat onder supervisie van de cardioloog. Naast je dagelijkse werkzaamheden haal je werkplezier uit het meedenken over optimalisatie van werkprocessen en toekomstbestendigheid de afdeling. Jij kunt het allemaal, onze cardiologische patiënten zijn bij jou in goede handen! Kortom, een zelfstandige functie waarbij we jouw kennis en kunde graag in willen zetten. Het aantal uren dat jij ons team komt versterken is bespreekbaar!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.270,- en maximaal €4.611,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar voor 24 uur per week. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot echocardiografist (hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie).
 • Je bent communicatief sterk, je bent betrokken bij de patiënt en je hebt een goed inlevingsvermogen.
 • Je bent in staat het eigen werk te organiseren en oplossingen te vinden.
 • Je werkt zelfstandig maar je maakt wel onderdeel uit van een team.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als echocardiografist!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als echocardiografist bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 1 oktober.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Petrisia Eerland, afdelingshoofd, via: 0187-891537 of Stefanie van Ringelenstijn, echocardiografist, via: 0187-607154. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.