Echolaborant cardiologie

24-32 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Het medische met het technische combineren, dát vind jij zo leuk aan jouw beroep. Heb jij daarnaast hart voor de medemens en ben jij op zoek naar een uitdagende en sociale functie in een gezellig ziekenhuis waar jou komst niet onopgemerkt gaat blijven? In het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zoeken wij een echolaborant voor de afdeling cardiologie!

HomeAlle vacaturesEcholaborant cardiologie

Wat ga je doen?
Binnen deze functie verricht je zelfstandig echocardiografisch onderzoek onder supervisie van de cardioloog. Je weet patiënten gerust te stellen en je zorgt voor een goede begeleiding tijdens het onderzoek. Jij bent een mensenmens maar met jouw liefde voor techniek ben jij een echolaborant waar wij op kunnen bouwen!

Je werkt op de hartfunctie samen met de cardiologen, PA érs, hartfalenverpleegkundige, doktersassistenten en stagiaires. We werken samen om de beste zorg voor onze patiënten te realiseren.
In Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis houden van korte lijnen en een open en transparante manier van werken. De artsen zijn laagdrempelig consulteerbaar en vragen kun je makkelijk bij hen kwijt. Je bent positief ingesteld en patiënten begeleiden tijdens het onderzoek op de afdeling cardiologie is je tweede natuur. Je bent transparant, innovatief en werkt graag samen met je collega's.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Als de economische omstandigheden op dat moment het toelaten geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Een erkend diploma voor hartfunctielaborant / echografist.
 • Een erkend certificaat of diploma reanimatie.
 • Je bent staat prioriteiten te stellen en probleemoplossend te denken.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed onder druk werken.
 • Je hebt een flexibele houding en je kunt goed kunnen schakelen.
 • Je hebt een positieve houding, accuraat en communicatief vaardig.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als echolaborant!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als echolaborant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 11 december.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar
Liesbeth Stouten, afdelingshoofd (a.i.), via: 06-82816689. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.