Eerst verantwoordelijk verzorgende

uren in overleg | MBO | De Vliedberg/Geldershof

Solliciteer
Voor woonzorglocatie de Vliedberg in Ouddorp, het Spectrum in Stellendam en de Geldershof in Dirksland zoeken wij een Eerst Verantwoordelijke Verzorgende. Heb jij hart voor ouderen en hecht je er waarde aan om een goede band met hen op te bouwen? Dan zoek
HomeWerkenEerst verantwoordelijk verzorgende

Wat ga je doen?
Als EVV’er op onze ouderenzorglocaties coördineer je de zorg aan bewoners. Het zorgleefplan is hierbij je leidraad en je coacht je collega’s in het geven van zorg die past bij de normen en waarden van de cliënt. Daarnaast geef je cliënten (verpleegkundige) zorg en begeleiding. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega ´s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Jij 

  • hebt een diploma  EVV. Ervaring in de ouderenzorg is een pré.
  • hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
  • bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van een aantal van onze locaties en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan voor de Vliedberg en het Spectrum contact op met Nikky McBride of Marieke Panis, teammanagers, 0187-685500, en voor de Geldershof met Andrea Weij of Anja Klok, teammanagers, 0187-602055.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Over De Vliedberg
De Vliedberg is een hedendaagse woonzorglocatie vlakbij het strand in Ouddorp. Er zijn 34 zorgappartementen waar cliënten zelfstandig wonen. Op 7 woongroepen wonen cliënten met een lichamelijke of psycho-geriatrische beperking samen en er zijn 14 kamers voor kortdurende zorg. ’t Spectrum in Stellendam is onderdeel van woonzorglocatie De Vliedberg, hier zijn 31 zorgappartementen voor zelfstandig wonen. De Vliedberg kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 160 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

Over Geldershof
Geldershof is een gemoedelijke woonzorglocatie in de kern van Dirksland. Er zijn 55 appartementen voor cliënten die zelfstandig wonen en 22 appartementen voor bewoners met een voortdurende zorgbehoefte. Daarnaast zijn er 6 appartementen voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 100 medewerkers, stagiaires en leerlingen.Solliciteer

Deel de vacature via: