Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) - De Vliedberg

uren in overleg | MBO | Woonzorglocatie De Vliedberg

Solliciteer

Voor woonzorglocatie de Vliedberg in Ouddorp en het Spectrum in Stellendam zoeken wij een Eerste Verantwoordelijke Verzorgende. Heb jij hart voor ouderen en hecht je er waarde aan om een goede band met hen op te bouwen? Dan zoeken we jou!

HomeAlle vacaturesEerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) - De Vliedberg

Wat ga je doen?
Als EVVer op onze ouderenzorglocaties coördineer je de zorg aan bewoners. Het zorgleefplan is hierbij je leidraad en je coacht je collegas in het geven van zorg die past bij de normen en waarden van de cliënt. Daarnaast geef je cliënten (verpleegkundige) zorg en begeleiding. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega ´s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je hebt een erkend diploma EVV. Mocht je alleen een certificaat van een EVV opleiding hebben of een niet erkend diploma, vragen we je de bereidheid om de EVV opleiding volgens een erkende opleiding te volgen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van een aantal van onze locaties en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.422,65 en maximaal €3.159,64 bruto (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering.
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
 • Korting op de sportschool.
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg

Solliciteer nu als Eerste Verantwoordelijke Verzorgende!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als EVV-er bij CuraMare. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze teammanagers Margret Kalle of Esther Gaanderse via: 0187-685500. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie De Vliedberg
Vliedberglaan 100
3253VT Ouddorp

Plan uw bezoek
0187 68 55 00

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie De Vliedberg

De Vliedberg is een hedendaagse woonzorglocatie vlakbij het strand in Ouddorp. Er zijn 34 zorgappartementen waar cliënten zelfstandig wonen. In het gebouw zelf én in het naastgelegen d’n Derden Blok en ’t Schelphoekje zijn nogmaals 22 particuliere appartementen met thuiszorg. Op 7 woongroepen wonen cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samen en er zijn 14 kamers voor kortdurende zorg. De Vliedberg. kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.