Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

24 uur | MBO | Woonzorglocatie Bestenwaerd

Solliciteer

Voor woonzorglocatie Bestenwaerdin Dirksland zoeken wij een Eerst Verantwoordelijke Verzorgende. Heb jij hart voor ouderen en hecht je er waarde aan om een goede band met hen op te bouwen? Dan zoeken we jou!

HomeAlle vacaturesEerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Wat ga je doen?
Als EVV'er op onze ouderenzorglocaties coördineer je de zorg aan bewoners. Het zorgleefplan is hierbij je leidraad en je coacht je collega's in het geven van zorg die past bij de normen en waarden van de cliënt. Daarnaast geef je cliënten (verpleegkundige) zorg en begeleiding. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. We hebben 21 zorgappartementen waar bewoners wonen met een Wlz-indicatie 4 of 6. De sfeer op de afdelingis rustig, er wordt gegeten in de huiskamer en er worden door Welzijn activiteiten georganiseerd, daarbij zijn er medewerkers wonen en welzijn, die op de appartementen de bewoners bezoeken. Kortom een afwisselende baan met leuke collega ´s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Jij

  • hebt een erkend diploma EVV. Mocht je alleen een certificaat van een EVV opleiding hebben of een niet erkend diploma, vragen we je de bereidheid om de EVV opleiding volgens een erkende opleiding te volgen.
  • hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
  • hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
  • bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van een aantal van onze locaties en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris (FG 40) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Heleen Fraanje, teammanager, via: 0187-895200.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Bestenwaerd in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp waar t Spectrum onderdeel van is.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie Bestenwaerd

Plan uw bezoek

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Bestenwaerd