Ergotherapeut

16-32 uur | HBO | CuraMare Behandeling

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste ergotherapeut die toe is aan een nieuwe uitdaging waarbij je op verschillende locaties aan de slag gaat? Wil jij uitgedaagd worden in jouw expertise en ben jij altijd in voor (persoonlijke) ontwikkeling? Lees dan snel verder wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen! De uren en de startdatum kunnen in overleg bepaald worden.

HomeAlle vacaturesErgotherapeut

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut bij CuraMare Behandeling ben jij werkzaam in een multidisciplinaire setting, waarbij je met verschillende doelgroepen te maken krijgt. Jij bent iemand die in oplossingen denkt en dit is dan jouw ook jou grootste drijfveer. Samen met de cliënt zoek jij naar oplossingen voor het uitvoeren van de dagelijkse handelingen. Voor toekomstbestendige ouderenzorg is het noodzakelijk dat de groeiende groep ouderen langer en zelfstandig in hun eigen veilige en/of passende woonomgeving kunnen blijven wonen. Om langer thuis te kunnen wonen is jouw rol onmisbaar! Een methode waar CuraMare Behandeling graag me aan de slag wil gaan is EDOMAH. We bieden jou dan ook de mogelijkheid, wanneer je hier nog niet in geschoold bent, deze cursus te volgen.

Je komt te werken bij CuraMare Behandeling, een organisatie onderdeel van CuraMare welke bestaat uit verschillende (para)medische disciplines. De vakgroep ergotherapie bestaat uit 7 enthousiaste en betrokken collega ergotherapeuten. De vakgroep ergotherapie werkt op verschillende woonzorglocaties binnen de thuis- en ouderenzorg (kortdurend verblijf GRZ/ELV en somatische/psychogeriatrische afdelingen en woongroepen), de kliniek en polikliniek van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (poliklinische revalidatie, longrevalidatie en de klinische stroke-unit) en in de 1ste lijn (zowel op locatie als aan huis bij de cliënt). Kortom, een functie waarbij er een mooi en afwisselend takenpakket op je ligt te wachten!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.084,18 en maximaal €4.426,10 bruto (FG 55 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma HBO Bachelor Ergotherapie.
 • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt affiniteit met en interesse in de doelgroep ouderen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een open houding en kunt zelfstandig werkzaamheden organiseren.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als ergotherapeut!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als
ergotherapeut bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 27 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager behandeling, Robbert Briggeman, via: 06-83272637. Hij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Behandeling
Sperwer 273
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 83 00

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Behandeling

Bij goede zorg hoort ook, of juist, paramedische zorg en begeleiding. Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. Dit kan zich richten op fit worden, fit zijn en blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.