Fysiotherapeut

16 uur | HBO | CuraMare Behandeling

Solliciteer
Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut? En heb je affiniteit met het begeleiden van cliënten in een revalidatietraject? Dan zoeken we jou!
HomeWerkenFysiotherapeut

Wat ga je doen?

Het aandachtsgebied is chronische pijn en wervelkolom gerelateerde klachten. Daarbij zijn kennis van stabiliteitstraining, triggerpoints en een hands off werkwijze onze manier van werken en visie. Bij CuraMare Behandeling kom je zowel in de eerste lijn als in de tweede lijn te werken. Binnen de revalidatiepoli ben je als onderdeel van het multidisciplinaire team verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten. In de eerste lijn heb je ook te maken met complexere casuïstiek doorverwezen via de revalidatiearts of een andere medisch specialist.

Jij 

  • bent enthousiast en flexibel inzetbaar.
  • hebt ervaring in een multidisciplinaire setting.
  • hebt de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd.
  • hebt affiniteit met en kennis op het gebied van hands off werken.
  • hebt kennis op het vlak van stabiliteit en/of triggerpoints.

Wij

  • bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris (FG 55) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
  • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Brigitte van Dongen, teamleider behandeling, 06-51345948, of Wolfert Wiegel en Ellen Kievit, fysiotherapeuten, 0187-488381.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 1 februari.

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Behandeling
Sperwer 273
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 83 00

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Behandeling

Bij goede zorg hoort ook, of juist, paramedische zorg en begeleiding. Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. Dit kan zich richten op fit worden, fit zijn en blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.