Geriatrieverpleegkundige

20 uur uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij geriatrieverpleegkundige en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je het verschil maken in de zorgverlening voor kwetsbare ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de polikliniek en de consultatieve dienst in de kliniek zoeken wij een enthousiaste geriatrieverpleegkundige voor 20 uur per week.

HomeAlle vacaturesGeriatrieverpleegkundige

Wat ga je doen?
Jij verleent en coördineert intensieve zorg aan geriatrische patiënten. Deze patiënten kenmerken zich door hoog complexe zorgvragen. Vaak gaat het om een combinatie van problematiek op somatisch, psychisch, functioneel en sociaal vlak. Jij ziet het als uitdaging om breed naar de patiënt te kijken binnen al deze gebieden en je bent alert op het ontstaan van een disbalans. Je weet een eventuele complicatie tijdens opname tijdig te signaleren en daarop actie te ondernemen. Samen met het specialistisch behandelteam stel je gezamenlijk een plan op in nauw contact met de patiënt en mantelzorgers. Voor de kwetsbare oudere ben jij een belangrijke factor in het zorgproces. Elke dag streef jij ernaar dat extra stuk zorg te verlenen die deze doelgroep nodig heeft. Je komt te werken binnen een dynamisch team, waarbij je jouw vaardigheden kan inzetten. Samen met je collegas bouw je mee aan de geriatrische zorg binnen het ziekenhuis.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.759,- en maximaal €3.922,- bruto (FG 50 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent bij voorkeur HBO/ MBO -verpleegkundige
 • Je bent gediplomeerd geriatrieverpleegkundige en je bent BIG geregistreerd.
 • Je werkt graag met ouderen en jij kan je inleven in deze doelgroep.
 • Je hebt een zelfstandige en stressbestendige persoonlijkheid.
 • Je bent flexibel en je hebt een waardevolle en stimulerende inbreng in het team.
 • Je kunt overstijgend meedenken over de ontwikkelingen van de geriatrie.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als geriatrieverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als geriatrieverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 13 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen sturen naar ons afdelingshoofd, Wilhelma Veenstra, via: (0187) 607401. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.