Helpende CuraFlex

1 - 24 uur | MBO | CuraFlex

Solliciteer

Werken in de flexpool CuraFlex van CuraMare betekent dat je zelf bepaalt wanneer je werkt.
Heb jij een drukke thuissituatie of zijn er regelmatig momenten in de week dat je niet kunt werken? Geen enkel probleem. Jouw keus is onze kracht! Wij zoeken samen naar wat er wel mogelijk is. Interesse? Lees dan snel verder.

HomeAlle vacaturesHelpende CuraFlex

Wat ga je doen?

Wij hoeven je niet te vertellen wat het werk van een helpende inhoudt, dit weet jij als geen ander! Wel willen we je meenemen in hoe het werken in onze flexpool er voor jou uit zal gaan zien. Als je start bij CuraFlex, vinden we het belangrijk dat wij ons aanpassen aan jouw beschikbaarheid. Met elkaar gaan we kijken naar jouw wensen en behoeftes op het gebied van hoeveelheid inzetbare uren (passend bij jouw beschikbaarheid), op welke afdelingen en op locaties je wilt gaan werken. Doordat je op meerdere afdelingen en mogelijk ook op meerdere locaties komt te werken, kan je zelf goed de verschillen ervaren en een inschatting maken waar je het liefste werkt. Ook als je de wens hebt om in één vast team te werken, krijg je op deze manier de mogelijkheid te snuffelen aan de verschillende doelgroep cliënten, verschillende teams én verschillende locaties. Zo kun je rustig uitzoeken wat er het beste bij jou past. We zijn in een vliegende start begonnen met CuraFlex, maar ook zijn we nog volop in ontwikkeling. Dit kunnen we niet zonder jou! Help jij ons mee CuraFlex de leukste en uitdagendste flexpool te maken van de Zuid-Hollandse Eilanden?

Ook als je er al even uit bent willen we graag met je in gesprek! Met elkaar gaan we kijken naar een passend traject, zodat je snel weer op het juiste niveau aan het werk kanin dit mooie werk.

Jij

 • hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn.
 • vindt het leuk om op wisselende afdelingen en of locaties te werken.
 • hebt hart voor de ouder wordende mens en de ouderenzorg
 • bent een echte teamspeler.
 • bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.

Wij

 • bieden uren variërend van 0 tot 24 uur per week. Dit hangt er maar net vanaf wat bij jouw persoonlijke situatie past.
 • bieden een contract voor een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • zorgen voor goed en passend inwerktraject en een zachte landing in de organisatie.
 • bieden een salaris (FG25) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
 • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Elleke Buscop, managementassistente, via: 06-51637497.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Bestenwaerd in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp waar t Spectrum onderdeel van is.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Locatie informatie

Locatie: CuraFlex