Helpende (Oude-Tonge)

16 uur | MBO | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Solliciteer

Wil jij samen met verpleegkundigen en verzorgenden onze bewoners van woonzorglocatie Ebbe en Vloed in Oude-Tonge dé zorg geven die zij verdienen? Wil jij werken in een gezellige, centrale omgeving waarin je al snel herkend wordt? Ben jij betrokken, respectvol en zet jij de cliënt op 1? Lees dan snel verder wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

HomeAlle vacaturesHelpende (Oude-Tonge)

Wat ga je doen?
Als helpende bij Ebbe en Vloed staat het welzijn van je patiënten en cliënten voorop! Elke werkdag help je om bewoners een goede dag te bezorgen. Dat doe je vanaf een mooie, unieke omgeving op de Zuid-Hollandse Eilanden waar je zonder file naartoe rijdt. Na de brug moet je nog 15 minuutjes rijden naar onze locatie, je bent dus zo het eiland op, en weer af! Op onze moderne woonzorglocatie Ebbe en Vloed werk je als helpende samen met de verpleegkundigen en verzorgenden. Ebbe en Vloed is een kleine zorglocatie waar iedereen van jong tot oud welkom is. Binnen onze locatie wonen behalve onze eigen cliënten, ook cliënten van Gemiva, de dagbesteding van Gemiva helpt ons bij de dagelijkse bezigheden. Het centrum voor jeugd en gezin en Curamare werken vanuit verschillende kantoren binnen onze locatie. Kortom, een bruisende en mooie zorglocatie die een begrip is aan de oostkant van het eiland waar een goede sfeer hangt met leuke collegas! Als team bespreken we wat nodig is om elke bewoner de best mogelijke zorg te geven. We luisteren daarbij goed naar elkaar en geven je altijd de ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Als je wilt, kan je bij CuraMare bijvoorbeeld de opleiding tot helpende plus of verzorgende IG volgen. Je kunt bij ons tot 36 uur per week werken, in diensten van 4 tot 8 uur per dag. Ook zijn er mogelijkheden voor een oproepcontract of kun je als helpende ingezet worden als je een zorgopleiding volgt.

Nog een fijne bijkomstigheid aan deze functie; de locatie Ebbe en Vloed ligt op 5 minuten loopafstand van het busstation en is goed bereikbaar vanuit Zeeland, Brabant en de Hoeksche Waard. Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Solliciteer dan op deze vacature!

Heb jij interesse in een specifieke afdeling of woongroep naar aanleiding van een bericht wat je hebt gezien op social media of naar aanleiding van een gesprek? Geef dit dan aan in je motivatiebrief, dan zorgen wij dat dit bij de juiste persoon terecht komt!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.139,- en maximaal €2.717,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 25 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering.
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
 • Korting op de sportschool.
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
 • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma helpende zorg en welzijn op zak.
 • Je bent een warm persoon die betrokken is bij je cliënten.
 • Je bent vriendelijk en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt een positieve instelling die past bij de cultuur van CuraMare.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als helpende!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als helpende bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanagers, Anneke Koert, via: 06-12863629 of naar Carla Arends, via:06-20435302. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

't Getij 3
3255 TG Oude Tonge
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed
't Getij 3
3255TG Oude Tonge

Plan uw bezoek
0187 64 18 44

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Ebbe en Vloed is een eigentijdse woonzorglocatie in Oude-Tonge. Er zijn 58 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, waarvan er 13 particulier huurappartementen zijn. Daarnaast zijn er 7 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen en 11 kamers voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.