Huishoudelijk medewerker thuiszorg

oproep | CuraMare Thuiszorg

Solliciteer

Ben jij een enthousiast en zorgzaam persoon, die het fijn vindt om bij cliënten thuis huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Voor Goeree-Overflakkee en Hellevoetsluis en omstreken zoeken wij Huishoudelijk medewerkers.

HomeWerkenHuishoudelijk medewerker thuiszorg

Wat ga je doen?
Je verricht huishoudelijke en uitvoerende werkzaamheden bij de cliënten thuis. Je bent betrokken bij de cliënt en familie of mantelzorg en je kunt je goed inleven in de situatie.

Jij

  • bent enthousiast en zorgzaam.
  • houdt van aanpakken.
  • bent betrokken bij je cliënten en hebt goede sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.

Wij

  • vragen om ervaring in het werken als huishoudelijk medewerker.
  • geven je in eerste instantie een oproepcontract voor de duur van een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast oproepcontract.
  • bieden een salaris (salarisschaal voor hulp bij het huishouden) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Joke van der Kroon, coördinator huishoudelijke zorg, via: 0187-602055.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. CuraMare thuiszorg werkt met kleine, zelfstandige teams om (medische) zorg thuis (en huishoudelijke hulp) te bieden op Goeree-Overflakkee en west Voorne-Putten.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Thuiszorg

Plan uw bezoek

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Thuiszorg

 Voor wie zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen of zorg of verpleging thuis nodig heeft zijn er de ervaren medewerkers van CuraMare Thuiszorg. Kleinschalige teams werken vanuit zorgsteunpunten in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en Brielle. CuraMare Thuiszorg biedt wijkverpleging, persoonlijke zorg, medisch specialistische verpleging en hulp in het huishouden.