Instroom Leerling verpleegkundige BBL verkort traject

32-36 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Heb jij je diploma verzorgende IG/MZ behaald en wil je verder leren tot verpleegkundige? Ben jij iemand van de praktijk en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan bieden wij jou dé perfecte kans om je diploma verpleegkunde te halen terwijl jij de meeste tijd in de praktijk door zult brengen! Twee maal per jaar, in februari en in september, zijn er bij CuraMare, in het Van Weel Bethesda ziekenhuis, instroom mogelijkheden voor de BBL opleiding MBO Verpleegkundige. Voor september 2023 zijn we op zoek naar jou om met deze (verkorte) opleiding te starten. Lees snel verder wat het van Weel-Bethesda ziekenhuis jou kan bieden.

HomeAlle vacaturesInstroom Leerling verpleegkundige BBL verkort traject

Wat ga je doen?
Wanneer dit met goed gevolg wordt afgerond treed je in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, je krijgt een contract voor 32 tot 36 uur per week (inclusief één schooldag) én je ontvangt salaris.

Heb jij het diploma verzorgende IG/MZ op zak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij jou dé perfecte kans om door te groeien als verpleegkundige in het ziekenhuis. een voordeel voor jou, omdat jij al over de nodige kennis beschikt kun jij de opleiding verkort volgen! Je start met drie maanden voorwerken en volgt een voorwerkprogramma, wanneer dit met goed gevolg wordt afgerond treed je in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Je krijgt een contract voor 32 tot 36 uur per week waarvan je één dag per week naar school gaat. Naast het werknemer zijn ga jij bij ons de kneepjes van het vak leren en ga jij lerend bezig zijn om de verpleegkundige niveau 4 rollen in de praktijk vorm te geven. Je wisselt regelmatig van afdeling waardoor jij je horizon flink kunt verbreden. Al enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris conform de CAO Ziekenhuizen. In het voortraject bedraagt dit bedrag minimaal €2.028,- en maximaal €2.972,-bruto (FG 35). Tijdens de opleiding bedraagt dit bedrag minimaal €2.134,- en maximaal €3.160,- bruto (FG 40). Na de opleiding bedraagt dit bedrag minimaal €2.554,- en maximaal €3.468,- bruto (FG 45). Daarnaast ontvang je alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van de opleiding.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma VIG of VIG / MZ en hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de VVT.
 • Je hebt interesse in en aanleg voor het coördineren van de totale zorg.
 • Je bent gericht op professionaliteit en kwaliteit van zorg.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen.
 • Je hebt een professionele opstelling.
 • Je bent betrokken bij de patiënt en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als leerling verpleegkundige MBO!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als leerling verpleegkundige MBO bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 3 maart 2023. De sollicitatie gesprekken vinden plaats in de week van 6 maart 2023.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar één van onze opleidingsfunctionarissen:

Agnes Terlouw: 0623744379
Ingrid Deur: 0651193623
Nathalie Out: 0622941319

Zij beantwoorden je vragen graag!

Als je besluit om te solliciteren, stuur dan een sollicitatiebrief waarin je o.a. goed beschrijft wat voor opleiding je op het moment volgt of hebt gevolgd en wat je wilt gaan doen. Uiteraard willen we ook een uitgebreide motivatie lezen. Voorafgaande aan een eventueel gesprek, vindt eerst een briefselectie plaats.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.