Leerling kinderverpleegkundige

32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Heb jij affiniteit met kinderen en is werken in een omgeving waar je altijd alert moet zijn wegens acute situaties jou op het lijf geschreven? Dan is dit de opleiding voor jou! Wij leiden je graag op tot kinderverpleegkundige.

HomeAlle vacaturesLeerling kinderverpleegkundige

Wat ga je doen?
Jij staat klaar voor onze kleinste en jonge patiënten in de leeftijd van 0 tot 18 jaar! Het ziekenhuis is voor kinderen vaak een onbekende plek waar alles nieuw en spannend is, dit vraagt om bijzondere aandacht van jou. Als kinderverpleegkundige verleen je (spoedeisende) zorg aan pasgeborenen en kinderen, een ontzettend mooie en uitdagende verantwoordelijkheid. Jij bent er echter niet alleen voor de kleintjes maar ook voor hun ouders, vaak is dit voor hen ook een spannende gebeurtenis. Daarom informeer en betrek je de ouders bij alle aspecten van het zorgproces.

Dagelijks assisteer je de behandelaars bij medisch technische handelingen en daarnaast lever je ook een bijdrage aan kwaliteitsprojecten en verbeterplannen. Dit alles doe jij met een bak zorgzaamheid en liefde voor onze kleine medemens.

De opleiding
Gedurende 13 maanden word je klaargestoomd en opgeleid tot kinderverpleegkundige. Het theoretische gedeelte van de opleiding volg je aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam met leerlingen afkomstig uit verschillende ziekenhuizen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.682,- en maximaal €3.642,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 45) tijdens de opleiding en minimaal €2.897,- en maximaal €4.118,- bruto (FG 50) na diplomering én alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van de opleiding, indien je bij voldoende formatie een contract aangeboden krijgt op de kindergeneeskunde volg je na diplomering de verplichte HCN opleiding.
 • Bieden onze studenten een goede leeromgeving en zorgvuldige, persoonlijke begeleiding.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verpleegkundige op mbo- of hbo-niveau.
 • Je bent leergierig en positief ingesteld.
 • Je beschikt over empathisch vermogen, bent flexibel en hebt affiniteit met kinderen.
 • Je schiet niet snel in de stress en je weet hoe te handelen in acute situaties.
 • Je loopt nét dat ene stapje extra voor de patiënt.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als leerling kinderverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als leerling kinderverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 2 oktober.

Liever eerst sfeer komen proeven op de afdeling voordat je solliciteert? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met Nathalie Hoogervorst, afdelingshoofd kindergeneeskunde, via: 06-12526632. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.