Leerling medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH)

28 uur | VMBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) zoeken we kandidaten die de ambitie hebben om de opleiding tot medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) te volgen. Ben jij degene die ervoor gaat zorgen dat onze operaties en behandelingen veilig en goed kunnen verlopen, met schone en steriele instrumenten? Dan zoeken wij jou!

HomeAlle vacaturesLeerling medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH)

Wat ga je doen
Als medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen ben je een onmisbare schakel in de zorgketen, jij zorgt voor de aan- en afvoer van gebruikte én steriele instrumenten. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de instrumenten die bij een operatie of behandeling worden gebruikt in het ziekenhuis, de poliklinieken of in de woonzorglocaties. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle instrumenten weer veilig en klaar zijn voor gebruik. Je dag bestaat uit het vervoeren van instrumenten en medische hulpmiddelen van de operatiekamer naar de CSA. Op de CSA reinig, desinfecteer en steriliseer je de medische hulpmiddelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en controleren van instrumentensets. Daarnaast zorg je ervoor dat er genoeg steriele medische hulpmiddelen in het magazijn liggen en dat de kwaliteit goed is. Kortom een hele afwisselende functie waar geen één dag hetzelfde is!

De opleiding
In gedurende 2 jaar word je klaargestoomd en opgeleid tot medewerker CSA. Het theoretische gedeelte van de opleiding volg je aan het SUMMA College te Eindhoven. Je volgt de opleiding in een groep met leerlingen afkomstig uit verschillende ziekenhuizen. De opleiding start in februari 2024.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Tijdens je leerlingenperiode ontvang je een goed salaris van minimaal €2.279,- en maximaal €3.122,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG30 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer,
 • Een contract voor de duur van de opleiding. Klikt het goed en zijn we nadat jij je diploma hebt gehaald nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan verlengen we het contract of geven we, als het mogelijk is, meteen een vast contract (FWG 35 CAO Ziekenhuizen).
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar,
 • Een goede leeromgeving en zorgvuldige en persoonlijke begeleiding,
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering,
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool,
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs,
 • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt minimaal een afgeronde VMBO kader opleiding of gemengde leerweg of overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of diploma mbo niveau 2,
 • Je bent nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
 • Je bent enthousiast en je vindt het leuk om nieuwe taken te leren,
 • Je hebt een professionele houding en bent stressbestendig in noodsituaties,
 • Je bent flexibel,
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan,
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als leerling MSMH!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als leerling MSMH bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 4 december 2023.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze Teamcoördinator OK, Waninka Nonhof, via: 0187-607536. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.