Leerling Radiodiagnostisch laborant

36 uur | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij bereid om een opleiding te volgen en ben je geïnteresseerd in techniek en zou jij dit willen combineren met de medische wereld? Dan is dit de opleiding voor jou! Voor de afdeling Radiologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de opleiding tot Radiodiagnostisch laborant.

HomeWerkenLeerling Radiodiagnostisch laborant

Wat ga je doen?

Je krijgt een uitdagende en afwisselende opleidingsplaats op de afdeling radiologie waarbij je het werken in de zorg combineert met het werken met de modernste medisch beeldvormende apparatuur. Je werkt grotendeels binnen teamverband maar zal ook zo nu en dan zelfstandig aan de slag gaan tijdens onregelmatige diensten. Aan het einde van de opleiding kun je zelfstandig alle voorkomende röntgenopnamen maken, CT- en MRI onderzoeken uitvoeren en de radioloog assisteren bij medische interventies. De opleiding is een werken-leren traject met een NLQF-6 waardering (Bachelor niveau). Na afronding van de opleiding ontvang je een door het CZO erkend diploma.

De opleiding

De opleiding start in september 2021. Je start met een beroepsvoorbereidende periode (BVP). In deze periode ga je naar school en ben je in dienst van op basis van een leerovereenkomst. Na het succesvol doorlopen van de BVP kom je in aanmerking voor een leerarbeidsovereenkomst. Na het afronden van de opleiding kun je aan het werk als radiodiagnostisch laborant.

Jij

 • bezit een diploma HAVO/VWO, met instroomprofiel natuur en techniek of natuur en gezondheid, of diploma HAVO/VWO oude stijl met de exacte vakken wis- en natuurkunde, of een MBO diploma niveau 4 met scholing in wis- en natuurkunde.
 • bent nieuwsgierig en je wilt alles leren over dit vak.
 • houdt van mensen én van techniek.
 • bent communicatief sterk en je hebt technisch inzicht.
 • bent een echte teamspeler die zijn of haar steentje bijdraagt in het team.
 • toont initiatief en zelfstandigheid, je bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces.
 • gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk.
 • staat stevig in je schoenen en raakt niet snel van slag.

Wij

 • bieden een contract voor de duur van de opleiding, na het behalen van het diploma is er garantie op een jaarcontract
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Willeke Groeneweg, praktijkopleider, via: 0187-607248, of Elsbeth Meijer, teamleider radiologie, via: 0187-607246.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 19 april 2021.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.