Leerling verpleegkundige HBO-V

32 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Elk jaar worden een aantal leerlingen opgeleid tot verpleegkundige. Voor september 2021 zijn er vacatures voor HBO-V leerling verpleegkundige.

HomeWerkenLeerling verpleegkundige HBO-V

Wat ga je doen?

Alle voorkomende verpleegkundige taken op verschillende afdelingen waar je tijdens de opleiding ingedeeld wordt. Naast het werknemer zijn ben je lerend bezig om de HBO-V rollen in de praktijk vorm te geven.

Jij

 • bent 3e of 4e jaars leerling HBO-V;
 • hebt interesse in en aanleg voor het coördineren van de totale zorg;
 • evidence-based kunnen handelen;
 • bent gericht op professionaliteit en kwaliteit van zorg;
 • hebt goede contactuele eigenschappen;
 • hebt een professionele opstelling;
 • bent betrokken bij de patiënt en hebt goede sociale vaardigheden;
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Ingrid Deur-Moerkerk, telefoonnummer 06-51193623, of Agnes Terlouw-van Hofwegen, telefoonnummer 06-23744379, opleidingsfunctionarissen.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 10 maart 2021.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.