Leerling verzorgende IG/MZ

24-36 uur | VMBO | Woonzorglocaties CuraMare

Solliciteer

Duik jij graag weer de studieboeken in om een prachtig diploma in de zorg te halen? Wij zoeken voor onze woonzorglocaties Ebbe en Vloed, Bestenwaerd, Nieuw Rijsenburgh en De Vliedberg enthousiaste nieuwe collega's die vanaf februari 2022 de opleiding tot verzorgende IG/MZ willen volgen.

HomeAlle vacaturesLeerling verzorgende IG/MZ

Wat ga je doen?

Als leerling verzorgende IG/MZ kom je in dienst van CuraMare en ben je werkzaam op één van onzewoonzorglocaties. Onder begeleiding van onze zorgprofessionals leer je stap voor stap alle vaardigheden om cliënten te kunnen begeleiden in het dagelijks leven ente ondersteunen bij de persoonlijke verzorging en welbevinden. Je leert onder andere alles op het gebied van basiszorg, ziektebeelden, benaderingswijze en verpleegtechnisch handelen. Gedurende je opleiding wissel je van afdeling waardoor je kennis maakt met verschillende doelgroepen binnen de zorg. Zo kom je bijvoorbeeld te werken op de afdelingen kortdurend verblijf, de appartementen of kleinschalig wonen. Daarnaast creëer je samen met je collegas een prettige leefomgeving voor de cliënten.Na het behalen van je diploma kun je direct in je nieuwe functie in dienst blijven!

Jij

  • hebt minimaal een diploma op VMBO-niveau of een diploma op MBO-niveau 2.
  • hebt een passie voor de zorg.
  • bent flexibel, enthousiast, creatief, oplossingsgericht, toont initiatief, hebt goede sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.

Wij

  • bieden een contract voor de duur van de opleiding voor 24 tot 36 uur per week (uren zijn bespreekbaar).
  • bieden na het behalen van je diploma een contract aan voor minimaal een jaar.
  • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
  • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met eenonze opleidingsfunctionarissen, Ada Oskam of Nicolette Loep, via: 0187607587.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 4 oktober.
Sollicitatiegesprekken staan gepland op 14 en 28 oktober.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocaties CuraMare

Plan uw bezoek

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocaties CuraMare