Managementadviseur/klachtenfunctionaris

32 uur | HBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer

Ben jij een starter of heb je enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een veelzijdige functie? Ben je zelfstandig, kun je goed prioriteiten stellen en ben je in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden? Dan zoeken we jou!

HomeAlle vacaturesManagementadviseur/klachtenfunctionaris

Wat ga je doen?

De afdeling Bestuursondersteuning is een veelzijdige afdeling die zowel werkzaamheden verricht voor CuraMare, Spijkenisse Medisch Centrum als Sjaloom Zorg en zich onder andere bezighoudt met ondersteuning bij de uitvoering van de strategie, het opstellen van beleid en de afhandeling van klachten. Als managementadviseur ondersteun jij de afdeling door het schrijven van beleidsstukken, het maken van reglementen, notities en memo’s over uiteenlopende onderwerpen. Je bent aanspreekpunt voor en biedt ondersteuning aan de gezamenlijke klachtenonderzoekscommissie van CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van administratieve handelingen, zoals het plannen van zittingen en gesprekken en het bieden van verdere ondersteuning. Ook ben je, samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringsportefeuilles en afhandeling van zaak- en letselschades.

Samen met de andere twee klachtenfunctionarissen ben je verantwoordelijk voor de opvang en het zelfstandig intern afhandelen van klachten van cliënten, patiënten en/of hun naasten. Daarbij verken je ook de mogelijkheden van bemiddeling. Je registreert en analyseert de klachten, waarbij het van belang is relevante informatie te verzamelen voor mogelijke kwaliteitsverbetering van de zorgverlening. Daarnaast lever je een bijdrage aan de voorlichting over klachtenafhandeling. Periodiek neem je deel aan intervisiebijeenkomsten voor klachtenfunctionarissen.

Wij bieden jou een prettige en stimulerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent. Door de gevarieerde werkzaamheden kun je jezelf prima ontwikkelen.

Jij 

 • hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een juridische richting bijvoorbeeld hbo rechten, hbo sociaal juridische dienstverlening of hbo bedrijfskunde.
 • vindt het leuk om met anderen samen te werken, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
 • kunt goed omgaan met verschillende en soms tegengestelde belangen.
 • weet prioriteiten te stellen en je kunt snel schakelen.
 • beschikt over uitstekende sociale vaardigheden met gevoel voor verhoudingen.
 • beschikt over uitstekende bemiddelingsvaardigheden.
 • bent integer, initiatiefrijk, probleemoplossend en hebt een goed inlevingsvermogen.
 • hebt ervaring met de afhandeling van klachten of bent bereid hiervoor scholing te volgen.

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor een jaar. Klikt het? Dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden je een boeiende functie, waarin je zo snel mogelijk zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie.
 • bieden je een leuke functie in een professioneel en gedreven team, waar geen dag hetzelfde is en waar we het belangrijk vinden om ook met elkaar te lachen.
 • bieden veel ruimte om initiatieven te ontplooien en er is ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.
 • bieden een salaris (FG55) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjolein Boogaard, Bestuurssecretaris 0187- 607390/ 06-20776609.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 12 december.

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Bestenwaerd in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247 B Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten