Manager Facilitaire dienst

32 – 36 uur | HBO/WO | Ondersteunende diensten

Solliciteer
Heb jij een scherpe, eigenzinnige en vernieuwende visie op de facilitaire dienstverlening en wil je ons helpen met de positionering hiervan binnen onze zorgorganisatie? Wellicht is dit dé baan voor jou, we zien je reactie graag tegemoet!
HomeWerkenManager Facilitaire dienst

De Facilitaire Dienst van Stichting CuraMare levert dagelijks diensten op het gebied van voeding, services (schoonmaak, linnenvoorziening), inkoop en logistiek op verschillende zorglocaties van CuraMare en het Spijkenisse Medisch Centrum. Het doel van de Facilitaire Dienst is optimale ondersteuning te bieden bij de realisatie van de behandeling en begeleiding van patiënten en cliënten in het Van Weel Bethesda Ziekenhuis, op de vier woonzorglocaties en de thuiszorg. De medewerkers van de facilitaire dienst leven ieder vanuit hun eigen professie een bijdrage aan kwalitatief goede en gastvrije zorg. Binnen de Facilitaire Dienst werken ongeveer 100 Fte.

Wat ga je doen?

Jouw uitdaging is helder. De eerste stappen voor positionering van de afdeling Facilitaire Diensten zijn gemaakt, het is jouw taak om de plannen verder uit te werken, vorm te geven en uit te rollen. Je maakt beleid op het gebied van facilitaire diensten en zorgt daarbij voor structuur en professionalisering van de afdeling. Je adviseert en ondersteunt het management en het bestuur over de uitvoering van het facilitair beleid. Je kijkt ook vooruit, je weet verbinding te maken met andere afdelingen en je streeft continu naar een optimale samenwerking. Omdat de facilitaire dienst vrijwel alle ondersteunende activiteiten van onze zorgverlening beheert en organiseert, vervul jij een belangrijke rol in het toekomstbestendig maken van deze zorgverlening. Er liggen een aantal uitdagende projecten te wachten, je coördineert en monitort dat deze projecten juist én volgens schema worden uitgevoerd. In de uitvoering stuur je collega’s en externe partijen aan. Je volgt relevante ontwikkelingen op het gebied van facility management op de voet. Bij het zien van een kansrijk idee ga je aan de slag en zorg je voor de vertaling naar de praktijk. Hierbij benut je de kennis van patiënten, cliënten en collega’s binnen de organisatie én vertaal je goede voorbeelden vanbinnen én buiten de branche naar CuraMare. Je streeft constant naar de beste kwaliteit en stuurt bij wanneer dit nodig is. Je mag rekenen op een open en informele werksfeer. Dit betekent dat iedereen toegankelijk is, op ieder niveau binnen de organisatie. Je krijgt de ruimte om de functie zelf vorm te geven, geen kant en klare functie, maar pionieren!  

Jij 

 • hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, waarvan 3 jaar in een soortgelijke rol.
 • bezit een relevante HBO of academische opleiding, bij voorkeur op het gebied van facilitair of hospitality management .
 • hebt kennis van én ruime ervaring met uitvoering van integraal management in een professionele en complexe organisatie.
 • hebt ruime ervaring in het begeleiden van veranderprocessen en projectmatig werken cq. projectmanagement (methodieken en aansturing).
 • bent in staat risico’s goed in te schatten en knopen door te hakken.
 • schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus.
 • bent resultaatgericht en houdt gemakkelijk overzicht.
 • koestert de verbinding met de organisatie en weet relevante (externe) stakeholders te informeren en te betrekken.
 • bent organisatie- sensitief en weet mensen en processen in beweging te zetten.
 • bent een inspirerende coachende leidinggevende die het beste uit de teamleden haalt en continu leren en ontwikkelen stimuleert.

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor een jaar. Klikt het? Dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden je een uitdagende functie, in een professioneel en gedreven team, waar we het belangrijk vinden om ook plezier te hebben met elkaar
 • bieden je de kans om een directe bijdrage te leveren aan het realiseren van onze strategie.
 • bieden een salaris (FG 70) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Jolanda van Spelde, Manager Facilitaire Dienst a.i., 06-40937999.


Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 1 september 2019. De eerste gespreksronde staat gepland in week 37 en de tweede gespreksronde in week 38. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie met een christelijke identiteit die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247 B Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten