Medewerker Control

32 – 36 uur | HBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer
Ben je op zoek naar een functie waarbij je zowel tactisch/strategisch als operationeel bezig bent? Ben je zelfstandig, kun je goed prioriteiten stellen en ben je in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden? Dan zoeken we jou!
HomeWerkenMedewerker Control

Wat ga je doen?

Als medewerker Control ben je mede verantwoordelijk voor de werkzaamheden op het gebied van de interne controle waarop de externe accountant kan steunen. Je inventariseert bedrijfsrisico's en maakt risico-analyses, bent medeverantwoordelijk voor een controleplan en werkprogramma’s op basis van een risico-analyse en stemt deze af met de externe accountant. Daarnaast draag je zorg voor de werkzaamheden ten behoeve van het toetsen van opzet, bestaan en de werking van de interne beheersing van diverse processen. Ook verzorg je rapportages over de uitgevoerde interne controles en over de voortgang van de verbeteringen naar aanleiding van de interne controle bevindingen. Ten slotte adviseer je managers en de Raad van Bestuur over aanpassingen/bijstellingen van processen en procedures op basis van de uitgevoerde controle werkzaamheden.

Jij 

 • bezit theoretische kennis op het gebied van interne beheersing, administratieve organisatie, data analyse en IT-auditing (HBO+ niveau).
 • hebt analytisch inzicht.
 • kan prioriteiten stellen.
 • wil graag verbeteren.
 • hebt overtuigingskracht en een grote mate van zelfstandigheid.
 • kan systematisch werken en bent ordelijk.
 • hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wij

 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een afwisselende uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Leendert Blokland, controller, 0187-607601.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

De afdeling Control is een onafhankelijke en deskundige afdeling welke rechtstreeks rapporteert naar de Raad van Bestuur. Een van de taken van de afdeling Control is gericht op het uitvoeren van interne controlewerkzaamheden ten aanzien van financiële, administratieve en productie processen binnen CuraMare.

De medewerker Control werkt samen met zijn/haar collega's binnen de afdeling Control aan het verrichten van controles en het doen van aanbevelingen gericht op de bewaking van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de procedures bij CuraMare. Het controleprogramma komt tot stand in nauwe samenwerking met de externe accountant, zodat de uitgevoerde controles een belangrijke bijdrage vormen aan een betrouwbare jaarrekening.Solliciteer

Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247 B Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten