Medewerker Crediteurenadministratie

36 uur | MBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer
Ben jij een enthousiaste hands-on financial met affiniteit voor digitalisering? Vind je het leuk om complexe crediteuren voor meerdere administraties te verwerken, actief mee te denken met het verbeteren van processen en werk je graag binnen een team? Rea
HomeWerkenMedewerker Crediteurenadministratie

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een team met zes collega’s. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de registratie, codering en routing van de facturen én zorg je voor tijdige betaling. In dit proces is het de uitdaging om maximaal gebruik te maken van de digitale mogelijkheden, zoals E-facturatie (XML, UBL) en Robotic accounting (automatisch matchen en coderen). Je zorgt ervoor dat het werk juist en naar tevredenheid van de interne klanten en leveranciers is afgerond. Naast je vaste werkzaamheden lever ook een bijdrage aan andere taken, zoals het boeken kasadministratie(s), memoriaal, ouderdomsanalyse en bewaken relevante tussenrekeningen. Naast de administraties van de eigen stichtingen binnen CuraMare werk je ook voor externe klanten zoals Sjaloom Zorg en het Spijkenisse Medisch Centrum.

Jij 

  • hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Relevante werkervaring is een pré.
  • haalt energie uit het stroomlijnen van het proces en stelt verbeteringen voor van knelpunten.
  • werkt klant- en servicegericht.
  • werkt nauwkeurigheid en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • hebt een goed gevoel voor dienstverlening en kwaliteit.
  • hebt goede vaardigheden met Excel, ervaring met een ERP is een pré.

Wij

  • bieden een afwisselende functie binnen een professionele omgeving.
  • bieden een salaris (FG 35 of 40 afhankelijk van ervaring en opleiding) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Peter Kleppe, hoofd Financiële Administratie en Planning & Control, 0187-891435.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 20 september 2019. De gesprekken worden gepland in de laatste week van september.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

 Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247 B Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten