Medewerker services centraal kantoor

5 - 7,5 uur | Ondersteunende Diensten

Solliciteer
Ben jij een echte aanpakker en heb je oog voor detail? Kun jij een ruimte niet verlaten zonder deze tiptop achter te laten? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons centrale kantoor netjes te houden!
HomeWerkenMedewerker services centraal kantoor

Wat ga je doen?

Als medewerker services ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoud van het nieuwe centrale kantoor voor de ondersteunende diensten. Jij zorgt ervoor dat collega’s op een schone werkplek aan de slag kunnen. Je verricht de voorkomende schoonmaakwerkzaamheden en je maakt gebruik van het microvezelsysteem. Je kunt ook opgeroepen worden om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten in het ziekenhuis. Wij bieden jou een prettige werkomgeving en leuke collega’s.

Jij 

  • hebt hygiëne hoog op jouw prioriteitenlijstje staan.
  • hebt een gastvrije, dienstverlenende en flexibele houding.
  • kan zelfstandig werken.
  • bezit goede contactuele eigenschappen.
  • bent beschikbaar van 17:30 uur tot 20:00 uur.

Wij

  • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
  • bieden een salaris (FG 15) conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjan Kap of Tineke Kieviet, 1e medewerkers Services, 0187-607520 of 0187-607500.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: