Medisch technicus (junior)

36 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Heb jij een technische achtergrond en wil jij aan de slag in de zorg? Houd jij van afwisseling en ben je graag bezig met het oplossen van technische vraagstukken? Dan is de baan voor jou! Als Medisch Instrumentatie Technicus ben je samen met je collegas verantwoordelijk voor het goed functioneren van de medische apparatuur in ons ziekenhuis.

HomeWerkenMedisch technicus (junior)

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het primaire zorgproces op het gebied van medische technologie. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de verschillende medisch technologische systemen binnen ons ziekenhuis. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Je installeert en modificeert apparatuur en je verricht onderhoud aan een breed scala aan medische apparatuur. Je draagt zo actief bij aan een goed verloop van de zorg binnen het ziekenhuis.
 • Je bevordert juist én veilig gebruik van de apparatuur en zorgt voor een optimale beschikbaarheid van de apparatuur en materialen.
 • Jouw functie is een afwisselende functie. Naast je werk, denk je actief mee bij verschillende projecten. Denk hierbij aan het uitbreiden en verbouwen en het meedenken en adviseren over mogelijke vernieuwingen. Tegelijk heb je een adviserende rol bij de aanschaf en het gebruik van nieuwe apparatuur.
 • Geen dag is hetzelfde! Vaak kom je nieuwe uitdagingen tegen. De ene dag ben je druk bezig met onderhoud, de volgende dag word je opgeroepen om een technische storing te verhelpen.
 • Je zorgt dat alles netjes wordt bijgehouden in een onderhoudsbeheersysteem

Jij

 • hebt een afgeronde Mbo-opleiding Elektronica, de opleidingen Medische Techniek A & B zijn een pré.
 • bent bekend met het werken volgens een kwaliteitssysteem.
 • functioneert goed in een multidisciplinaire werkomgeving en weet de juiste prioriteiten te stellen.
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele werkhouding.
 • beheert het technisch Engels goed.
 • vindt het geen probleem om beschikbaar te zijn voor bereikbaarheidsdiensten.
 • bent bereid tot het volgen van cursussen/trainingen.
 • hebt achtergrond kennis van ICT gerelateerde zaken.

Wij

 • bieden een tijdelijk contract voor een jaar.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jurgen Mentzel, Teamleider Medisch Instrumentele Dienst, via: 0187-607577

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 12 april.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.