Neuroloog (0,6 tot 0,8 FTE)

27 tot 36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

De vakgroep Neurologie van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is per 1 april 2023 op zoek naar een neuroloog voor 27 tot 36 uur (0,6 tot 0.8 FTE). Wij leveren in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis neurologische zorg in de volle breedte, waarbij we belang hechten aan betrokken, persoonlijke zorg dichtbij de patiënt.

HomeAlle vacaturesNeuroloog (0,6 tot 0,8 FTE)

Wat ga je doen?

De vakgroep bestaat uit 6 neurologen en maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Zuid-Hollandse Eilanden. De afdeling Neurologie beschikt over een stroke service met onder meer een stroke unit, een TIA-polikliniek, faciliteiten voor trombolysebehandeling en een CVA-nazorgpoli. Er zijn aparte poliklinieken voor geheugenstoornissen en CTS. Op de poliklinieken werken de neurologen samen met gespecialiseerde verpleegkundigen op de gebieden van MS/Parkinson/dementie/CVA/epilepsie. Naast onze patiëntenzorg leiden we permanent 2 coassistenten op.

In Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis worden poliklinische werkzaamheden verricht, op 3 locaties: Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle, en is er een klinische afdeling én een SEH waar 24/7 intraveneuze trombolyse aangeboden wordt. Tevens is er is een goed geoutilleerde KNF-afdeling. Voor de intra-arteriële behandeling zijn er goede contacten met het Erasmus Medisch Centrum.

Gezien de huidige samenwerking met vakgroep Neurologie in het Spijkenisse Medisch Centrum is in de toekomst een uitwisseling tussen beide vakgroepen een mogelijkheid.

Dit alles doe je vanaf ons ziekenhuis op Goeree-Overflakkee. Goeree-Overflakkee staat vol prachtig erfgoed zoals karakteristieke dorpjes, natuurgebieden en het strand. Het eiland is omgeven door water. Een mooie bijkomstigheid is dat je filevrij naar ons toe kunt reizen en tijdens de rit geniet je van de mooie omgeving die het eiland te bieden heeft!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling voor 27 tot 36 uur (0,6 tot 0,8 FTE)per week, je treedt in dienst bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • Bij gebleken geschiktheid bieden we je toetreding tot het MSB Zuid-Hollandse Eilanden, gevestigd in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • Goede slaapfaciliteiten en een prettige werkomgeving met korte lijnen zowel intra- als extramuraal.
 • Een nauwe samenwerking in de regio voor de verwijzing van de neurologische zorg.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering.
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
  • Korting op de sportschool.
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
  • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent een afgestudeerd allround neuroloog.
 • Je hebt interesse in bestuurlijke taken.
 • Je bent een enthousiaste en patiënt betrokken professional.
 • Je bent flexibel inzetbaar en stressbestendig.
 • Je bent een zelfstandig werkende collega die de basis neurologie in de volle breedte kunt uitoefenen.
 • Je bent bereid een subspecialisatie te ontwikkelen
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat voorziet in medisch specialistische zorg voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Het ziekenhuis levert onder meer de acute en verloskundige zorg voor deze regio en heeft buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. Er werken zon 1.000 medewerkers, onder wie ruim 120 medisch specialisten. Onze gezamenlijke missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Het ziekenhuis kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. Bij CuraMare kan jong en oud dag en nacht rekenen op persoonlijke en passende zorg. Thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- en woonzorglocaties. CuraMare is een grote zorgaanbieder voor Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland en werkt nauw samen met zorgverleners in de regio.

Solliciteer nu als neuroloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu bij CuraMare. We kijken uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 5 december.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Jennifer Schreuders, Neuroloog, via: 0187-607280.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.