Neuroloog

0,8-1,0 FTE | WO | Spijkenisse Medisch Centrum

Solliciteer
Binnen de vakgroep Neurologie ontstaat per 1 maart 2020 vacatureruimte voor twee Neurologen.
HomeWerkenNeuroloog

De vakgroepen bestaan uit een team van 10 neurologen. Met elkaar werken we aan kwalitatief hoogwaardige zorg in de regio Rotterdam-Zuid, Goeree Overflakkee en Voorne Putten. Persoonlijke aandacht voor elkaar en voor onze patiënten staat hierbij centraal. De neurologen uit beide ziekenhuizen zijn bezig om hun samenwerkingsverband te intensiveren.

Wij leveren op beide locaties basis neurologische zorg in de volle breedte, waarbij we belang hechten aan betrokken, persoonlijke zorg dichtbij de patiënt.  

De werkzaamheden bestaan in het Spijkenisse Medisch Centrum met name uit poliklinische werkzaamheden. De TIA-analyse gebeurt middels een dag opname. Er is een samenwerkingsverband met de longartsen en KNO-artsen voor slaapstoornissen. Er is een Spoedpost aanwezig, welke 7 dagen per week open is.

In het Van weel Bethesda ziekenhuis is er naast de poliklinische werkzaamheden (op 3 locaties in Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle) ook een klinische afdeling en een SEH waar we 24/7 intraveneuze trombolyse aanbieden. Voor de intra-arteriële behandeling zijn er goede contacten met het EMC.
Naast onze patiëntenzorg leiden we permanent 2 co-assistenten op.

Op beide locaties in SMC en VWB is een goed geoutilleerde KNF afdeling en hebben we ondersteuning van gespecialiseerd verpleegkundigen met de aandachtsgebieden geheugen, bewegingsstoornissen, MS en CVA.

 

Wij vragen

Collega’s die de Neurologie in de volle breedte kunnen uitvoeren. U heeft goede communicatieve eigenschappen én de ambitie om mee te werken aan vakinhoudelijke innovaties. U weet uw stempel achter te laten. Daarnaast kunt u uitstekend functioneren in teamverband, bent u besluitvaardig, flexibel en staat u open voor organisatorische taken. Ook bent u bereid om in deze functie zowel in het Spijkenisse Medisch Centrum als het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland te werken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een deelspecialisme te ontwikkelen, zoals cognitieve stoornissen of neuromusculaire aandoeningen.

Zowel assistenten die binnenkort hun opleiding voltooien, als diegenen die reeds (enige tijd) neuroloog zijn, worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Het betreft een aanstelling in dienstverband waarbij salariëring plaatsvindt volgens AMS-regeling.

 

Informatie
Voor meer informatie kunt u (telefonisch) contact opnemen Janneke Dielemans, neuroloog van Stichting Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis (0187-891401) en/of met Simon Li, neurologie van Spijkenisse Medisch Centrum (0181-658888). .

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u richten aan Koos Moerland, Voorzitter Raad van Bestuur, emailadres: j.moerland@curamare.nl. Graag hierbij uw voorkeur aangeven voor het Spijkenisse Medisch Centrum of Stichting Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis.

De organisatie
Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: zorg dichtbij als het kan, zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment. Dit vraagt een innovatieve en creatieve houding ten opzichte van ontwikkelingen in relatie tot patiënten, eerstelijns partners en collega’s in de coöperatie ziekenhuizen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basisziekenhuis PLUS. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend onderzoeken en behandelingen te doen, die we optimaal zelf kunnen doen. Hebben onderzoeken of behandelingen meer kans van slagen bij meer gespecialiseerde specialisten of afdelingen, dan verwijzen wij onze patiënten door naar onze vaste samenwerkingspartners. Zo werken wij al jaren, tot grote tevredenheid van onze patiënten. Op deze wijze wordt een basisziekenhuis een basisziekenhuis PLUS: een zeer specialistische begeleiding kan dan toch voor een belangrijk deel in de eigen omgeving gegeven worden. Het ziekenhuis heeft een protestants-christelijke identiteit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: