Neuroloog

27 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

De vakgroep Neurologie van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is per direct op zoek naar een enthousiaste neuroloog. Het gaat om waarneming van een collega voor de duur van tenminste 3 maanden.

Wat ga je doen?

De afdeling Neurologie beschikt over een stroke service met onder meer een stroke unit, een TIA-polikliniek, faciliteiten voor trombolysebehandeling en een CVA-nazorgpoli. Er zijn aparte poliklinieken voor geheugenstoornissen en CTS. Op de poliklinieken werken de neurologen samen met gespecialiseerde verpleegkundigen op de gebieden van MS/Parkinson/dementie/CVA/epilepsie.

Jij

 • bent een afgestudeerd allround neuroloog.
 • bent mede-verantwoordelijk voor de totale zorg voor neurologische patiënten, zowel poliklinisch als klinisch.
 • bent een enthousiaste en patiënt betrokken professional.
 • bent flexibel inzetbaar en stressbestendig.
 • bent een zelfstandig werkende collega die de basis Neurologie in de volle breedte kunt uitoefenen.

Wij

 • bieden een prettige werkomgeving met korte lijnen zowel intra- als extramuraal. Je treedt in dienst bij MSB Zuid-Hollandse Eilanden, gevestigd in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • werken in de regio nauw samen voor de verwijzing van neurologische zorg.
 • bieden een aanstelling voor 0,6 fte voor minimaal 3 maanden.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • waarnemend neurologen nodigen wij ook uit om te reageren op deze vacature
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Jennifer Schreuders, neuroloog, via: 0187-607280.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 20 september.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.