Ontdek de zorg!

uren in overleg | CuraMare

Solliciteer
Binnen CuraMare zijn we altijd op zoek naar nieuw personeel! Niet alleen in zorgfuncties, maar ook bij onze ondersteunende diensten. We kijken uit naar je reactie!
HomeWerkenOntdek de zorg!

Heb je interesse in een van de vacatures die te vinden zijn op deze website? Reageer dan via de ‘solliciteer’ knop bij de betreffende vacature. Je maakt dan de meeste kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek.  

Wij hebben diverse opleidingsmogelijkheden binnen onze organisatie, uiteenlopend van leertrajecten zoals (specialistisch) verpleegkunde, verzorgende, maar bij ons kun je ook opgeleid worden als anesthesiemedewerker of radiodiagnostisch laborant. Zie voor meer informatie https://www.werkenbijcuramare.nl/leren, of neem contact op met de afdeling opleidingen via praktijkopleiding@curamare.nl

CuraMare biedt vele mogelijkheden tot stagelopen en vrijwilligerswerk! Kijk voor meer informatie op https://www.werkenbijcuramare.nl/stage of https://www.werkenbijcuramare.nl/vrijwilliger .

Behoefte aan meer informatie over de overige mogelijkheden binnen CuraMare?

Via de knop ‘solliciteer’ kun je je motivatiebrief en CV toesturen. Vervolgens kunnen wij nagaan of we passende mogelijkheden voor jou hebben en we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Soms hebben we binnen CuraMare mogelijkheden voor je wanneer je geen specifieke vooropleiding hebt genoten.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze P&O afdeling via PO&O@curamare.nl.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.

Ontdek de Zorg!

Wil je meer algemene informatie over de mogelijkheden binnen de zorg in Nederland? Bezoek dan de website: https://www.ontdekdezorg.nl/. Hier vind je interessante verhalen van zorgmedewerkers en kun je meer lezen over wat de mogelijkheden zijn binnen de zorg.Solliciteer

Deel de vacature via: