Oogarts

27-36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Vanwege vertrek van een collega zijn we binnen het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis per 1 maart 2024 op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega met goede chirurgische vaardigheden. Het hebben/ontwikkelen van een subspecialisatie wordt aangemoedigd, maar is geen vereiste. Je treedt toe tot het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Zuid-Hollandse Eilanden, gevestigd in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Ook collegae die binnenkort de opleiding afronden zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. Een eerdere of latere startdatum behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar kom je te werken?
Onze vakgroep Oogheelkunde bestaat uit 4 ambitieuze oogartsen. Wij worden ondersteund door een enthousiast, ervaren en gemotiveerd team van doktersassistenten, 8 TOA's, 3 optometristen en 3 orthoptisten. Onze spreekuren worden altijd ondersteund door TOA's. We werken zowel in de kliniek in Dirksland, als in onze polikliniek in Hellevoetsluis. We beschikken over moderne apparatuur, onder andere achtersegment OCT op beide locaties, YAG/SLT laser, patroonlaser, Pentacam, IOL master 700 en funduscamera voor FAG. Voor de cataract extracties maken we gebruik van de Centurion.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Locatie Dirksland ligt op +/- 40 minuten rijden van Rotterdam. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Meer informatie?
Voor aanvullende informatie, vragen of om een dag mee te lopen kunt u contact opnemen met één van de oogartsen Toine Hillenaar, via:06-43034594 of Marina van Kooten, via: 06-52130137. Zij beantwoorden uw vragen graag!

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Deze kan gericht worden aan: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, polikliniek Oogheelkunde t.a.v. T Hillenaar, Postbus 153, 3240 AD Middelharnis.

We ontvangen deze graag schriftelijk vóór 31 december 2023. Bij toetreding tot het MSB zal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd worden.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.