Orthoptist

12-16 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer
Voor de polikliniek oogheelkunde zijn wij op zoek naar een orthoptist. Op de polikliniek oogheelkunde bestaat werken vier oogartsen en een team van TOA’s, optometristen en orthoptisten over twee locaties (Dirksland en buitenpoli Hellevoetsluis).
HomeWerkenOrthoptist

Wat ga je doen?

Als orthoptist ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orthoptische/oogheelkundige gegevens. Je voert zelfstandig diverse onderzoeken uit, je stelt diagnoses en je stelt behandelplannen op en legt deze vast in het dossier. Verder ben je bezig met het uitvoeren, evalueren en bijstellen van een behandelplan en overlegt waar nodig met de oogarts(en) met wie je nauw samenwerkt. Dagelijks geef je voorlichting, instructies en advies aan de patiënt en/of ouders/begeleiders over de diagnose en de daarbij behorende behandeling, hulpmiddelen of revalidatiemogelijkheden. Het kan voorkomen dat je incidenteel TOA-werkzaamheden moet verrichten.

Jij

 • bent in het bezit van een diploma orthoptie.
 • kunt zelfstandig werken en je beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • bent assertief en je durft initiatieven te nemen.
 • bent flexibel en vakbekwaam.
 • hebt een groot inlevingsvermogen.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden een verantwoordelijke, afwisselende en zelfstandige functie.
 • bieden een salaris (FG 55) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op Mark Thiele, afdelingshoofd, 0187-607525, Claudia Schoones, optometrist/orthoptist, 0187-607165, of Hanneke Knijnenburg, orthoptist, 0187-607165.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 28 april 2019.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met  een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.