Physician assistant neurologie

36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Wordt jij onze nieuwe physician assistent voor de afdeling neurologie? Ben jij toe aan een nieuwe, zelfstandige uitdaging waarbij je te maken krijg met een diversepatiëntenpopulatie?De vakgroep neurologie is op zoek naar een physician assistent voor 36 uur per week. Geïnteresseerd? Lees snel welke taken eenphysician assistent dagelijks bij ons uitvoert!

HomeAlle vacaturesPhysician assistant neurologie

Wat ga je doen?
Als physician assistant ondersteun je de medisch specialist. Dit doe je door de dagelijkse medische zorg te verlenen aan patiënten die zijn opgenomen voor de afdeling Neurologie. Veel neurologische patiënten komen acuut binnen via de SEH met een uiteenlopende problematiek, waarbij jij wordt ingeschakeld voor urgente behandeling en beoordeling van de patiënt. Je komt te werken in een zelfstandige functie waarin je de vrijheid krijgt om gedelegeerde medische taken uit te voeren. Bij deze taken kan je denken aan anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten in jouw medisch domein. Het kan voorkomen dat je wordt ingezet ter ondersteuning óf voor het verrichten van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Dit alles doe je in samenwerking met de neurologen, met wie je nauw samenwerkt. Ben jij geïntrigeerd door het menselijk brein en wil je patiënten zoveel als mogelijk helpen de klachten te verminderen? Ben je daarnaast op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waarbij je te maken hebt met een diverse patiëntenpopulatie? Lees dan snel verder naar de gevraagde eisen en wellicht kunnen we jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.850,- en maximaal €5.801,- bruto (FG 65 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding in de gezondheidszorg en de Master Physician Assistant.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ziekenhuis en je hebt ervaring in en/of kennis van de tweedelijns patiëntenzorg.
 • Je hebt inzicht in medische onderzoeksmethoden, behandeltechnieken- en methoden en het verloop van ziekteprocessen, ook draag je bij aan innovaties in het zorgbeleid.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je draagt verantwoordelijkheid waar nodig.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en jij hebt een goed empathisch vermogen.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als physician assistant!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als physician assistant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 15 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Liesbeth Stouten, afdelingshoofd, via: 0682816689. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.